[]

avukatlık bürosu benden 45 tl fazla aldı

bürodan aradı kadının biri önce 1000 tl borcunuz var cart curt dedi, dedim 1000 tl ödeyemem bugun ederseniz 850 lira dedi bende ok dedim 850 yatırdım avukatın hesabına sonra ertesi gün ilamsız odeme emri geldi
805 lira yazıyor . karı bizim 45 tiyi hüpletti iki dakkada. ben bu parayı nasıl alırım. çok ugrastıtr mı?

bide borcum kapandı diye bir kağıt ya da belge vermesi/ benim almam gerekiyor mu?

 
Ödeme emrinde yazan tutar çok yüksek ihtimal vekalet ücreti ve masraflar dahil edilmeyen takip çıkışı miktarıdır. Kağıdı incelerseniz 805 tlnin altında bu rakama vekalet ücreti masraf faiz vs dahil değildir şeklinde açıklama yazar. Eğer dediğim gibiyse indirim dahi yapmış sayılır size kendisi.

Ha eğer vekalet ücreti dahil edilmiş şekliyle 805 tl yazıyorsa bu sefer de takip başlatıldıktan sonra faiz işlemiştir veya masraf yapmışlardır dosyada. Ama başta 1000 tl dedi diyorsunuz, sanmıyorum iki günde 195 tl faiz işlemiş olsun.

Özetle çok yüksek ihtimal sizden 45 tl fazla almadılar. Konuştuğunuz kişi avukat mıdır değil midir bilmiyorum ancak hiçbir büro kendini 45 tl için riske atmaz.

Dosyanız da bir süre sonra kapatılır büro tarafından. Borcu yoktur yazısı talep etmekle vs uğraşmanıza gerek yok. Edevletten kontrol edersiniz. 2 hafta gibi bir sürede kapatmazlarsa arayıp darlayabilirsiniz kendilerini.
  • okuyamıyom ben ya  (05.09.18 15:28:25) 
ödeme emrindeki rakam net rakam değildir. İcra dairesine gidip kapak hesabı isteyin. ya da direk toplam borcunuzu sorun.


  • ground  (05.09.18 15:36:20) 
@okuyamıyom ben ya

toplamda 805 tl yazıyor. icra masrafı, vekaletname ücreti vs..

telefonda 1000 tl çok vs dedim o zaman 850 tl yatırın ama bugun diye zorladı yarın yatırırsanız 50 tl faiz işler vs dedi.
  • all girls dream  (05.09.18 15:40:14) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.