[]

melek yatırımcı veya sponsor ile görüşme tecrübesi olan var mı?

2 kişiden web sitemiz için maddi destekte bulunabilecekleri konusunda teklif aldık ve biri ile yarın görüşeceğiz. ama sitenin değeri nedir, ortaklık mı farklı bir model mi teklif edilecek hiç bilgimiz yok. teklifte bulunan kişi;
-belirli bir miktar para mı teklif eder?
-size aylık x lira veriyorum mu der?
-size bir ofis vereyim mevcut işinizden ayrılın sadece bu işe odaklanın mı der?
bu tarz bir teklif görüşmesi, toplantısı gerçekleştiren biri var ise tecrübelerini ve fikirlerini öğrenmek istiyorum.

site hk.:
hizmet sektöründe 4 beyaz yakalı (3 analist 1 yazılımcı) arkadaş bir web sitesi yaptık. site yayınlandı, maaşlardan belirlediğimiz ufak bütçelerle reklam yayınına başladık, sosyal medya hesaplarını açtık ancak çok faal değiliz henüz. hizmet sektöründe hizmet verenlerle, alanların buluştuğu bir site. hizmet verenlerin aylık, 3 aylık vb. abonelik satın alması mantığında. ilk etapta maddi olarak bir beklentimiz yok. bilinirliği artırmak için siteden çevredekilere de bahsediyoruz.

 
yatırımcıyı arayan sizseniz eğer ve karşıdaki de gerçekten bir melek yatırımcı ise projeksiyon ister.

yani sizin kısa ve uzun vadede planınızı, ne kadar para harcayacağınızı, hedeflerinizi ve planınıza uyarsanız hedeflerinize ne kadar sürede ulaşabileceğinizi göstermeniz gerekiyor ki bu da analistlerin işi aslında.

onun vereceği karşılık da bence tamamen sizin isteklerinize bağlı olarak değişir.

melek yatırımcı değilim ama melek yatırımcı potansiyelindeki patronumdan dolayı iki startup projesi önüme gelmişti. iki ekip de profesyonel bir şekilde projeksiyon çalışması yapmıştı.
  • ocanal  (04.09.18 23:21:50) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.