[]

burun kanaması

şiddetli bir çarpışma sonucu yaklaşık bir saat önce burnum kanamaya başladı. birkaç dakika boyunca kanamak suretiyle durdu. burnumda hafif bir sancı oluştu ve nefes alırken yanma oldu. daha sonra gözümün burna yakın kısmında da değişik bir ağrı oldu. alnıma soğuk kompres yaptım birkaç dakika, burun kanaması durunca bıraktım. akabinde midem bulandı gibi oldu ama kusmadım. biraz tansiyonum da düşmüş olabilir emin değilim ellerim titredi ama sonra o da geçti. şimdi iyiyim bir şeyim yok sadece hafif bir sersemlik var üstümde ama telaş yaptım. beyin kanaması olabilir mi acaba diye korktum biraz sanırım. evet sevgili galyalılar insan canı tatlı. ölecek miyim?




 
ölmezsin korkma. ben çok çarparım, kafamı, burnumu filan. zaten her zamanki geyik; kırık olsa duramazsın :) (külliyen yalan) ama çok şişer hemen anlarsın kırıldığını.
bi de tam anlamadım nereni çarptın tam olarak?
ha de ki kafanı çarptın ve burnun kanadı o zaman işler değişir. ama darbe burnuna geldiyse sanırım sorun yok.
  • kediebesi  (08.03.10 23:50:40) 
geçmiş olsun, hiçbir tıbbi guvenilirliği olmayan ama benzer olayı tecrube etmiş bir insan olarak önerim yanında seni kontrol edecek biri varsa yarım saat- 1 saat aralıklarla uyusan bile kontrol etsin. doktora gitmen de iyi olur muhakkak ama yalnızsan bence geciktirmeden git, birşey olacagını zannetmem ama gitmezsen de bu stress adamı sabaha kadar bitirir:) denedim gordum.
tekrar geçmiş olsun

  • gofragol  (08.03.10 23:55:05) 
burnumu çarptım direkt olarak önden kıkırdak kısmını. ama şişme yok sadece kanadı durdu birkaç dakika içinde. şimdi elleyince -sanırım çarpmanın etkisiyle normal olarak- acıyor.


  • kedi olmus gidiyorsun  (08.03.10 23:56:50) 
tamam o zaman bişeyin yok sağlamsın :)
burun öyle yapar adamı ıyy çok acır :)
geçmiş olsun hehe :)
  • kediebesi  (09.03.10 00:00:26 ~ 06:17:22) 
hehe ben de teşekkür ederim cevaplar için, acıyor cidden. ellerimi kan içinde görünce hepten tuhaf oldum sanırım. kan tutması durumum da yoktu ama bilemedim, telaş ettim bir an.. ölürsem de haber ederim bir şekilde :p


  • kedi olmus gidiyorsun  (09.03.10 00:04:38) 
kırık oluşmuş olabilir ya da hafif bir zedelenme.
şiş fazla var mı*

  • jassinpera  (09.03.10 08:19:32) 
şiş yok şu an. belki hafif bir şişlik var ama gözle görülebilecek kadar değil. burnumun tam alınla birleşen kısmı sağa doğru bastırdıkça kemik ağrısı gibi bir ağrı oluyor ama çok şiddetli değil. zedelenmişse ciddi bir şey olmaz herhalde değil mi? çünkü kırık gibi gelmedi bana.

ps. hala yaşıyorum :)
  • kedi olmus gidiyorsun  (09.03.10 11:17:12) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.