[]

Dahili uydu alıcısı ne kadar kritik?

Arkadaşlar selam,

Uydu alıcısı var diye ilk modeli almak mantıklı mıdır kararsız kaldım, arada az fark da yok. Ne yapayım dersiniz? 2'yi al geç derseniz, hangi uydu alıcısını almalıyım?

1. www.mediamarkt.com.tr

2. www.hepsiburada.com

Sağolun,

 
dahili uydu alıcısı varsa bile uydunet ya da digiturk ya da farklı bir kart takarak kullanacaksan ayrıca conax modülü vs. alman gerekiyor. gereksiz masraf ve hariciler kadar hızlısını bulmak daha da masraf. hariciyi koyacak yer sıkıntın yoksa dahili olup olmadığını karşılaştırma konusu olmaktan çıkart.


  • Bruce  (03.09.18 22:58:23) 
anlamadım ben. philips için tuner bile yok demiş. tuner yoksa nasıl tv bu? led monitör olur en fazla.
bdl kod numarası ile arayınca başka bir seri ekran çıkıyor. tv değil.

uydu alıcılı alırsan ekstra cihaz kablo ve kumanda kirliliğinden kurtulursun.

evet. monitör tv. anten girişi bile yok.
  • sutlu nescafe  (03.09.18 23:29:12 ~ 23:30:21) 
kafam daha da karıştı. tuner dediğimiz şey zaten analog uydu anteninden gelen veriyi anlamlandıran şey değil mi? Harici satın alıp 2. cihaza taksak ne kaybederiz?


  • blackidom  (03.09.18 23:52:44) 
eğer düz uydu kullanıyosanız mantıklı 2 kumanda değil tek kumanda kullanıyosun. ha yok digiturk kablo tv falan kullancaksan bi anlamı yok zaten.

bu arada conax + teledünya candır <3
  • yuto  (04.09.18 02:11:01) 
Tuner yani tv alcısı olmadığı için (dahili uydu değil) TRT bandrol vergisi ödemiyor üretici/satıcı. Bu yüzden arada baya fiyat farkı var, yani ucuz olan TV değil aslında monitör.

Bu kadar fiyat farkına değmez, ben olsam monitör olanı alır hd bir mini uydu alır takarım. Nasılsa karasal yayın alamıyoruz, çekmiyor.

Yeterli sayıda HDMI, Scart, girişi varsa ve de usb den film oynatıyorsa ucuz olanı yapıştır gitsin.

Çözünürlük vs onlara hiç bakmadım.
  • John Bloor  (04.09.18 10:37:39) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.