[]

Acil - Hangi araç?

Linkteki hangi aracı alırdınız?

Volvo sağ ön kapı orijinaliyle dğeişmiş. BMW Bagaj değişmiş.



www.sahibinden.com

www.sahibinden.com

 
İkisini de almam, hasarlı bir lüks aracın çıkartacağı masrafları tahmin dahi edemezsin. Ucuz lüks araç diye bir şey yok maalesef.


  • roket adam  (03.09.18 14:34:18) 
İyi ve güvenilir bir expertize sok, bu kadarsa hasarları sorun olmayacaktır. Üstteki hasarlı bir lüks aracın diye girişmiş ama, hasar var hasar var, şu piyasada asıl sıfır araç almak mantıksız.


  • vampircik  (03.09.18 14:36:25) 
Hasarları boşverin. Volvoyu mu tercih ederdiniz bmwyi mi?


  • mcmanus  (03.09.18 14:44:09) 
hayatımda 1 kez bmw ye yolcu olarak bindim. çok alçak geldi bana, midem bulandı. daha önce volvo ya binmedim. ama şu an tercih etmek zorunda olsam volvo alırdım.


  • tukenmez adam  (03.09.18 14:52:34) 
hangisinin tramer’i daha düşükse onu al ki bmw’nin daha düşük çıkacaktır muhtemelen.......


  • 2 tostos turan  (03.09.18 14:53:19) 
bmw büyük ihtimalle bagaj ile birlikte tampon da işlem görmüştür. bagaj değişecek kadar darbe alıp tampona dokunmadan o işten sıyrılmak zor. bununla birlikte bmw volvo dan 2 sene daha yeni. normal şartlarda bmw derdim ama km. yaş kıvır zıvır eklenince volvo daha mantıklı. ama bence bundan daha temiz bmw bulabilirsin çok rahatlıkla.


  • frkd  (03.09.18 15:07:05) 
ikisi arasında kalsam bmwyi tercih ederim. bmw bakım servisleri daha pahalıdır. rahat satmak istersen 2 si de riskli. volvo hantal bir araç. golf a3 116 daha mantıklı bu fiyatlara.


  • mikahakkinen  (03.09.18 15:14:38) 
bu iki salak arabayı al da. bunların servislerine 5 er 5 er öde sonra.


  • dramadi  (03.09.18 15:19:05) 
bmw 3 serisini volvoya göre çok daha rahat satarsın. ben onu tercih ederdim.


  • sekerse tehlike  (03.09.18 16:11:24) 
roket adam'a katılmamak elde değil.
km'yi de boşvereceksek bmw olabilir. ama km'si düşündürüyor.
bmw olanın 2015 modelini iki yıl kullandım. 3.18i diye geçiyor. beni performans açısından çok üzmedi ama çok bir şey de beklemeyin. ayrıca içeriye çok yol gürültüsü alıyordu benimkisi. sırf bu yüzden soğumuştum biraz.
volvo hiç denemedim.

bmw'yi borusan bayilerinden ikinci el garantili de alabilirsiniz, incelediniz mi onları?
  • puc  (03.09.18 18:23:01) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.