[]

Airbnb, polis denetimi ve vergi sorunu

Dün evini airbnb üzerinden kiralayan arkadaşı polis arkadaşlar ziyaret edip tutanak tutmuşlar. Ortada para alışverişi ya da konuk yok tabi. Bundan bişey çıkarmı? Bu aralar benzeri vaka duyan varmıdır? Ve vergi problemini nasıl aşmak gerekiyor?




 
bizim mahallede pankart var. evini günlük kiralayan varsa 155'i arayın diye. komşulardan biri aramıştır. fuhuştan ödleri kopuyor iyi içeride birileri yokmuş.


  • ozdek  (03.09.18 12:49:28) 
@ozdek hangi mahalle hocam


  • ZetaStar1903  (03.09.18 13:05:14) 
vergi problemini aşmak için beyanname vermesi gerekiyor, şu an vdk’da incelenen airbnb evleri var.


  • ozgur bir kusun hatirati  (03.09.18 13:10:51) 
şu ara günlük evlerin polisin sıkı denetimine girmesinin sebebi vergi kaçırılması değil, özellikle fetöcülerin günlük evlerde saklanması.

bir de fuhuş ve narkotik vakalarında bu tip evlerde yoğunlaştığını da söylemek gerekir.
  • ada meltemi  (03.09.18 14:26:31) 
Kol gibi ceza işine inanma hocam yukarıdaki haberde 101 ev sahibinden 2sine ceza kesilmiş. Senelik bir durum olsaydı cezayı keserlerdi.


  • ZetaStar1903  (03.09.18 16:29:51) 
Airbnb için 2 ayrı problem gözüküyor. Vergi problemini bazı ülkelerde yaptığı gibi çözebilir fakat kimlik bildirme durumu için pek seçenek bulunmuyor gibi


  • rin tin tin  (03.09.18 16:59:17) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.