[]

Nefes almak isteyen biri geri döner mi?

Evet güzin ablalar, abiler. Bunca çabaya rağmen izin istedi, nefes almam lazım toparlanmam lazım çok yoruldum dedi. Oluru var mı dedim bilmiyorum dedi. Ama soğumuş belli.
Sizce müsaade isteyen geri döner mi? Yoksa zaten dönmemek için mi ara vermek istiyor?

Ekstra soru: çok seven biri karşıdaki öyle çok sevgi göstermese bile, sizce soğuması normal mi?

 
Dönmez.
Ekstra soruya: Soğuması çok normal. Hep bir taraf nereye kadar.

  • Amaranta ursula  (02.09.18 23:06:10) 
Kırıldıysa, ittirmekte. Yorulduysa soğur
Nefes alınca rahatlar ve dönmez.

  • fasulyek  (02.09.18 23:08:17) 
1. Bazen soğuduğunu zannediyorsun ama olay tamamen onun içinde çözemediği konularla ilgili oluyor, senden bağımsız gelişiyor. Direk kestirip de atabilirdi. Ben bunu bir kez yaptım. Ondan biraz ayrı kalınca aslında onu sevdiğimi olayın onunla ilgili olmadığını anladım, geri dönmek istedim ama gururuma yediremedim :) Eğer ara verelim gibi bir şey demiş olsaydım o arada onun değerini anlayınca dönmem daha kolay olurdu ve muhtemelen daha çok bağlanırdım. Tabi karşı tarafın da çok sevip affetmesi ve bu olanları anlayışla karşılayabilecek olgunlukta olması önemli.

2.Normal. Sevgiyi sadece hissetmek yetmiyor bazen somut davranışlara yansımasını görmek istiyor insan. Yeteri kadar sevgi ve alaka göstermediğin her şey soğur, doğanın kanunu bu aslında.
  • noraliya  (02.09.18 23:11:54) 
Malesef dönmez


  • gazozailacatmauzmani  (02.09.18 23:12:52) 
büyük ihtimal ayrılmak için dönecek.


  • lata  (02.09.18 23:16:06) 
@noraliya
İlk başlarda direkt ayrılmak istedi. Ayrılmasın diye bayağı konuştum çiçekler alıp özürler diledim, kendimi düzelteceğimi söyledim ama her muhabbeti beni suçlayarak bitirdi. Bi zaman sonra yoluna girdiğini düşündüm ama bu seferde olay ara verelim seninle konuşasım gelmiyor oldu. Ben de zorla olacak şey değil kendi başına kalıp karar versin istedim. Aslında bu işin gitmeyeceğinin farkındayım ama çok açık bir kapı bıraktım. Yazmak ve konuşmak istediğinde yaz dedim. Zaten onun bi hatası olduğunda çok kızsamda hemen affederim, bunu biliyor. Ama işte geri dönmek için tamamen soğumamış olması ve kendini bana karşı doldurmamış olması lazım diye düşünüyorum. Artık kabullendim, ne olacaksa olsun.

  • filipis  (02.09.18 23:26:02) 
Geri dönmesi için gereken tek şey onu umursamaman, bunu hissedince ya da anlayınca dönmek için bir hamle yapar ama bu sevdiğinden mi olur emin olamayız. Çoğu zaman meraktan dönülür 'ben ne yapsam affederdi, beni her koşulda severdi nasıl bu kadar kolay unuttu neden umursamıyor' gibi düşünüp merak eder. Yani katil cinayet mahalline mutlaka geri döner hesabı...

Yazdıklarından anladığım kadarıyla kafasında bu ilişkiyi daha önce bitirmiş maalesef. Genelde suçlamalar başlayınca karşı taraf ayrılmak için bahane arayışına girmiş oluyor çünkü. Bence sen de kafanda bitir ve yoluna bak, ara vermek bile olsa seni bi kere kaybetmeyi göze alan insan yine bunu yapar. İlk yazdığım cevaptaki ben içinde geçerliydi bu mesela. Geçmiş olsun
  • noraliya  (02.09.18 23:42:42) 
Eğer sensiz yapamazsa dönebiliyor, tecrübeyle sabit. Yapabileceğin en iyi şey kendi yoluna bakmak.


  • roket adam  (02.09.18 23:42:54) 
Simdiden yenisini bul hayat kisa. bekleme.


  • stavro  (02.09.18 23:45:52) 
:(((((((((((((((((((


  • bruceandwayne  (03.09.18 00:36:24) 
Ben dönmemiştim.


  • Giovanni Pipitto  (03.09.18 00:39:02) 
Nefes almak nedir ya? Sen de bunu yedin?


  • datnet  (03.09.18 00:43:30) 
ayrılmasın diye bayağı konuşmuşsun özürler dilemişsin izin vermemişsin ayrılmasına. nefes alındığında sen de kabullenmiş olursun artık. ayrılabilir olur. doğrudan bunları düşünmüyordur muhtemelen. ama bunlar olur.


  • siradam  (03.09.18 00:50:54) 
@datnet yemek değil, zaten söyledim ayrılığı kabullendim diye muhtemelen sonumuz ayrılık olacaktı. Muhtemelen de öyle olacak, sadece geri döner belki bi ümit. Ama yalnız bıraktım onu ses çıkarmıyorum. İstediği neyse o olsun, pamuk ipliğine bağlı zoraki yanımda tutmak istemiyorum artık, isteksiz konuşmaları insanın zoruna gidiyor. O yüzden, yoksa bende herşeyin farkındayım. Aramız iyileşti dediğimde bile ya bozulursa tekrar dedim ve korktuğum oldu.

@siradam
Mecburen kabullendim. O kadar çaba sonuçsuz kalınca akla bir şey geliyor, özgür bırakmak ve olanları izlemek. Dediğim gibi muhtemelen ayrılacak o tekrar yazma zamanı hiç gelmeyecek ama bir ümit işte.
  • filipis  (03.09.18 01:11:56) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.