[]

kedimin gözü kapandı?

arkadaşlar ara sıra yem ve su verdiğim, oynadığım bir kedim var, daha 1 yaşında bile değil (10 aylık civarı).

kedimin 2 gün öncesine kadar sağ gözünde hiç bir problem yoktu, dün hafiften kapanmaya başladığını fark ettim, bugün ise durum bu:

1- eksiup.com

2- eksiup.com

3- eksiup.com


belki gereksiz bir bilgi ama, küçükken bir kez bana da olmuştu böyle bir şey, çayı demledikten sonra kalan telveyi kompres yapmışlardı, açılmıştı gözüm.

evde bulup bulabildiğim bütün kremler bunlar, iş çıkar mı bunlardan?

eksiup.com

hayvan için insan ürünü kullanılmaz ama, hiç mi umut yok?
korkuyorum kör olacak diye.

ne yapabilirim?

 
veteriner diye bişey var duydunuz mu hiç?


  • aşksız prens  (02.09.18 09:28:24) 
evet duydum, maalesef tek akıllı siz değilsiniz ama maddiyat olarak ayın 8 ini beklemem gerektiği için buraya yazdım.


  • pianist  (02.09.18 09:29:48) 
yalnız çok bekletirseniz o göz tamamen gider. ılık suyla çayı karıştırıp pamukla temizleyin bir süre.


  • nice tnetennba  (02.09.18 09:50:37) 
Duyuruyu sabitleyelim modlara yazın. Siz veterinere götürün tedavisi yapılsın parayı burda aramızda toplarız. Elimden gelenin fazlasını katacağım ben de. Acil götürün lütfen.


  • brad pitt  (02.09.18 10:59:59) 
Hayvan ilaçları ile insan ilaçları büyük oranda aynı ama elindeki kremler işe yaramaz. Veterinere götüremezsen bu hayvancağızı eve al. Eczaneden Tobsin damla ve merhem al. Günde 4 kere damlatılacak. Üzerine de gece merhemi sür.


  • Lim5  (02.09.18 11:45:06) 
Fena iltihap kapmış o, çay kompresiyle falan olacak iş değil. O fotoğraftaki ilaçların da hiçbiri olmaz.
Muhakkak en kısa sürede veterinere götürmeniz şartıyla gentagut damla öneriyorum. Sabah akşam 1-2 damla damlatabilirsiniz.
Ayrıca beklemeye gerek olmadan ayın 8'ini beklemeden veterinere götürüp sonrasında ödeyeceğim derseniz kabul edebilirler.
  • buff  (02.09.18 11:49:47) 
çok sağ olun, sorunu çözdüm gibi, yarın veterinere götüreceğim, malum bugün pazar :)

yardımcı olan herkese çok teşekkür ediyorum :)
  • pianist  (02.09.18 13:06:10) 
Ben madden destek olurum elimden gelirse tamamını karşılarım siz gidin. Haberdar edin lütfen.


  • brad pitt  (02.09.18 15:40:07) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.