[]

beyaz eşya ne zaman alınır?

Şimdi yapıştırıp geçeyim mi ? Yoksa kışa doğru kampanya, indirim bişeyler olur mu? (aciliyeti yok)
Marka olarakta bosch, Siemens çoh iyi diyorlar. Gerçi annemde 20yıllık Arçelik buzdolabı var çatır çatır çalışıyor. marka konusunda da tavsiyeniz varsa alabilirim.



 
Siemens alma biz aldık buzdolabının kapağındaki minik bir arıza için 500₺ ödedik
Servisi de düşün alırken

  • fasulyek  (01.09.18 23:29:41) 
Şu an fiyatlar yüksek gibi görünse de Eylül ekim tam sezon açılınca daha da patlayaca


  • gazozailacatmauzmani  (01.09.18 23:31:57) 
gecen hafta is yerinden birisinin camasir makinasi bozulmus ,serviste iyi para isteyince birde sifiri kac para bu meretin diye bosch'a gidince bayi "abi 1 eylulde zamli liste gelecek imkanin varsa al" demis. su an bi zam gelebilir.

Once alacagin modeli belirle sonra fiyatini ogren ona gore bi kampanya kovala.
  • 1917  (01.09.18 23:39:14) 
Şu an n11 de elinde stok olan tedarikçiler uygun fiyattan satıyor(piyasaya göre uygun) firmaların güncel fiyat listelerini görsen çıldırırsın


  • gazozailacatmauzmani  (01.09.18 23:46:31) 
samsung siemens bosch yedek parça ve aksesuar fiyatları çok fahiş.

bosch toz torbası 40 lira iken arcelikte 22.5 lira.

çamaşır mak kart değişimi icin birine 900 tl fiyat vermişler. arcelikte maksimum 350 lira.

arçelik beko altus ve grundig kardeş markalar.

arçelik ve beko tasarımlarına kadar aynı. sadece logo değişiyor, beko ihraç edilen markası.

dizayn onceligim derseniz grundig bakmanizi öneririm. tasarımları çok şık. kalitesi zaten biliniyor.

daha uygun fiyatlı olsun isterseniz altus bakın.

mesela bim'de satılan keysmart camasir makinası 800 lira ve efsane bir makinaydi. arçelik mamulü. param evde yerim olsa başta kendime olmak üzere bir kaç tane alır komisyon ekler satardım . fiyat/performans çok başarılı bir üründü.
  • balik kraker  (01.09.18 23:59:46) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.