[]

Ezel çok iyi dizi değil miydi ya

Hanımla başladım tekrardan bugün netflixten. On sene olmuş nerdeyse başlayalı ebn o kadar eski oldugğunu hatırlamıyordum da baya iyiymiş çekimler kurgusu falan.




 
evet güzeldi.


  • ocanal  (01.09.18 17:19:51) 
ev sevdiğim dizelerin başında gelir. ara ara youtube'dan açıp izlerim tekrar. efsaneler arasına adını yazdırmıştır çok net.


  • Neill  (01.09.18 17:21:53) 
değildi. ilk sezonu diğer türk dizilerinden biraz sıyrılsa da ikinci sezonunun diğer çöp türk dizilerinden hiçbir farkı yoktu. ilk sezona da sonradan tekrar bakınca nasıl izlemişim ben bunu dedim hype'a kapılıp o anki sürü psikolojisi ile izlemişim ama yine de çok iyi olmadığını farkettim. şu an yayınlansa ya da şu an izlemeye kalksaydım birkaç bölüm sonra asla devam edemezdim.


  • rotten head  (01.09.18 17:28:12 ~ 17:30:27) 
Muhteşemdi


  • Delay Fuze  (01.09.18 17:31:06) 
her defasında yazıyorum bunu ama fena olmayan ama özgün de olmayan bi kurgu, özlü söz paylaşıp duran aforizma ustası birkaç karakter, kaliteli birkaç yan hikaye ve bi iki kaliteli oyunculuk=ezel.

Ama diziyle ilgili ennn büyük sorun başrolün oyunculuk özürlü olması. Kenan İmirzalıoğlu yerine 1.90 boyunda bi kalas koysan muhtemel aynı etkiyi yapardı. Bir insanda oyunculuğa dair bu kadar yetenek olmaz..
  • nundu  (01.09.18 17:40:47) 
Ezel,eyşan ve 8 hariç harikaydı. Kimin oyunculuk kökenli olduğunu kimin olmadığını görmek adına iyi bir test aslında.
Bunun dışında:
"Niye yaptın lan Ali, niye niye niye?"
  • rakicandir  (01.09.18 17:58:26) 
Değildi, 1 saati geçen hiçbir dizi muhteşem olamaz 10 bölüm olmadıktan sonra. İki kelime arası 30 saniye süren, her bölümde 2şer dakikadan 10 tane bakışma sahnesi olan, bir bölümde müziğin kapladığı sürenin başrollerden sonra en fazla olduğu hiçbir dizi iyi olamaz; eşyanın doğasına aykırı.

Berbatın kötüsü olabilir ama bu onu iyi yapmaz.
  • Bruce  (01.09.18 18:14:20 ~ 18:14:51) 
Çok iyiydi. Tartışmasız. Ters köşeleri, kurgusu, olayları ilmek ilmek işlemesi... Keşke unutup birdaha izlesem. Ama şöyle 5 6 sene sonra yine izlerim.


  • olutaklidi  (01.09.18 21:08:03) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.