[]

Kaza kusur oranı

Antalya'da ana yollara paralel yan yollar da çok yaygın.

Ben çift yönlü düm düz yan yoldan giderken ana yoldan yan yola girmek isteyen birisi gelip sağ arka kapıdan çarptı. Adam duruyordu ben de 30-40 ile anca gidiyordum. tam önünden geçerken soluna bakmadan atladı, ben hareket ettiğini bile görmedim. Ben geçerken hala duruyordu.

Onun döndüğü yere DUR tabelası asılı, yanımızda tutanak olmadığından tutmadık. O gün kusura bakma ben hatalıyım, görmedim seni, sağımdaki arabaya kızdım, tutanağa da yazarım vs dedi. Bugün gittim, tutanağa hatalıyım, görmedim yazamam artık eksper geçiş önceliğini kime verirse diye yan çiziyor. aklı sıra sağdan gelene yol ver kuralından bana sokacak hesabı.

Açtım google mapsi gösterdim dur tabelasını, tutanağa da bu şekilde belirttim.

Burada suçlu çıkma ihtimalim var mı ?

eksiup.com

edit : kusur %100 karşı tarafa verildi.

 
Geçmiş olsun. Fotoğraflarını çektiğinizi varsayıyorum. Siz kazayı olduğu gibi anlatacaksınız. Karşı taraf da istediği gibi yazsın. Eksperler zaten kimin suçlu olduğunu biliyorlar. Merak etmeyin.

Bana geri vitese takıp aynaya bakmadan gazlayan bir araç çarptı. Adam tutanağa bana geldi aradan çarptı diye yazdı. Gece geç vakit olduğu için uğraşmadım, ben de olduğu gibi yazdım. Eksper %100 adama verdi. Artık sürücü geçmişlerinden falan da mı biliyorlar nedir?

Senin için rahat olsun, olduğu gibi yaz. Karşı taraf istediği kadar havlasın.
  • malheiros  (31.08.18 21:46:04) 
Fotograf ve video var içim rahatladı valla, teşekkürler.


  • kimlanbu  (31.08.18 21:50:57) 
istediği gibi yazsın fark etmez dur tabelası var o hatalı zaten sigorta/kasko firmaları oranda anlaşıyorlar. eğer anlaşamazlarsa o zaman tsbye başvuruyorlar. eğer aracın yeni veya lüksse değer kaybı da açabilirsin. geçmiş olsun.


  • mikahakkinen  (31.08.18 22:00:55) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.