[]

yıldız teknik kimya müh. hk.

kardeşim yıldız teknik kimya mühendisliği bölümünü kazandı.. 10-12 eylülde iys sınavları varmış.. işim gereği izin alamadım.. işleri tek başına halledecek.. esenler otogarında indikten sonra izlemesi gereken yollar neler?

sistemi öğrenmeden, kaybolmadan kullanabileceği toplu taşıma araçları neler? öğretmen evi vb. fakülte civarında kalabileceği uygun fiyatlı yerler var mı? istanbul'a daha önce geldi ama haliyle çevreyi detaylı bilmiyor.. birde yıldız teknik öğrenci ve mezun arkadaşlardan tavsiye rica ediyor..

aynı evde biri emekli +2 çalışan var.. mevcut sistemde bu şartlarda kız çocuğuna kyk çıkar mı? zamanında kyk'da kaldım ama şuan nedir ne değildir çok uzağım.. cevaplarınız için her birinize şimdiden ayrı ayrı teşekkürler..

 
nerde olcakmış iys beşiktaşta mı, davutpaşada mı ?


  • kelepir  (31.08.18 21:17:02) 
Davutpaşa daysa çok kolay
Havaalanı yönüne metro ya biner davutpaşa ytü metro istasyonu 3-4 durak ileride inecek hemen çok yakın

  • fasulyek  (31.08.18 21:32:38) 
iys davutpaşada oluyor. Otogardan metroya binsin okulun durağı var zaten. IYS yi geçmeye baksın sonra sıkıntı çıkıyor


  • zencipanda  (02.09.18 13:18:24) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.