[]

Antalyayi bilen duyurucular

Lara’dayim ve arkadaslarimdan baymis durumdayim. Iki saat uc saat fark etmez yol uzun olabilir ama otobus vs biseyle gidebilecegim yerler onerir misiniz? Gunubirlik nereye gideyim? Olimpos adrasan cirali vs takildim zaten oncesinde. Kemer merkeze gitmedim bisi var mi ki orda? Kas uzakmis baya ama ulasim varsa gidebiliim onerilerinizi bekliyorum.




 
Hocam daha önce görmediyseniz side'yi tavsiye ederim. Apollon tapınağının kalıntıları mutlaka görülmeli bence, sahildeki küçük barlarda da gün batımına karşı bir bira da hiç fena olmaz diyorum.


  • chaoslord  (31.08.18 16:33:14) 
Perge, Aspendos, Side buralara gidebilirsiniz hepsine ulaşım var diye biliyorum.


  • Tam1Hi0n3  (31.08.18 17:53:45) 
Kemer merkezde hiçbir şey yok.

Side kesinlikle +1

Manavgat Şelalesi, Alanya vs de olabilir aynı tarafta
  • elon  (31.08.18 17:56:29) 
Kas'ta bir halt yok. Side +1


  • stavro  (31.08.18 17:59:29) 
Side +1


  • kuehles blondes  (31.08.18 18:46:05) 
konyaaltındaki antalya müzesine gidebilirsin. laradan kc06 falez kavşağına kadar götürür seni. çıkışta varyant'ta oturup gün batımını falan seyredersin.

side'ye gidebilirsin. oranın da günbatımı muazzamdır.

kaş'a 2,5 saatte filan otobüs gider diye tahmin ediyorum. kafa dinlemek istiyorsan kaş'ta kalabilirsin. antik tiyatroya falan da gidebilirsin. oradan gömbe yaylasına çıkar ağaçevlerde falan kalırsın. belki kalkan'a geçersin. ucuzdur buralar. hele bu mevsimde.

antalya yaylalarına çıkabilirsin. otostopla da çıkabilirsin buralara. 2 kere otobüs gidiyor fakat saatlerini bilmiyorum. hisarçandır, üçoluk falan.

yine otostopla falan termesos'a çıkabilirsin.

bunların her biri en az bir gününü alır zaten. kaş falan dahil olunca 2-3 gün çıkar.
  • mind mischief  (08.09.18 05:58:01) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.