[]

avrupa’daki headhunterlar

bunlardan bir tanesi (hollandalı) bana mayıs’ta iş getirmişti linkedin’den sallamamıştım.
şimdi mail atsam, bana iş bul desem yardımcı olur mu?
yoksa hiç uğraşmayayım mı?


 
elinde senin uygun olduğun bir iş varsa faydana olabilir, onun haricinde ekstra çaba göstereceğini hiç sanmıyorum özellikli biri değilsen.


  • Bruce  (31.08.18 13:33:51) 
gunde 50 kisiye mail atiyorlar oyle.
geri don. gozumden kacmis zaten o ara uygun degildim al bu da guncel Cv'm uygun pozisyonlar icin gorusmek isterim de.

ben cok bos kaldigimda hatirlatma amacli guncel cv mi gpnderiyorum. simdiye kadar hic kotu bir geri donus almadim. en kotu durumda cv'n databaselerinde olmus olur.
  • 65 derece  (31.08.18 13:59:09) 
head hunter larin da emlakcilar gibi isini iyi yapan yada kotu yapanlari var. isinde iyi olanlar ile, hatta buyuk consulting firmalarinin altinda calisanlarla is yapmakta yarar var, digerleri zaman kaybi olabilir.


  • emrahday  (31.08.18 14:18:52) 
geri dönsen ne kaybedersin ki.
max 20 dakika.
ne kazanabilirsin,
hayatın değişir.
  • you and whose army  (31.08.18 15:01:49) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.