[]

erkeklere karşılıksız aşk sorusu

sizin bir şey hissetmediğiniz, olmaz dediğiniz, kızın ise sizi çok sevdiği bir ilişki yaşadınız mı? ne yaptınız? nasıl bitti?

bir ay önce kapalı bir kız bana yazdı, beni takip etmiş haftalarca. görüşelim dedim görüştük. 6-7 kere oturduk konuştuk, konuştukça kız daha çok aşık oldu bana. ben de ateistim, o dinden bahsettikçe soğudum. olmaz yapamayız demeye başladım, o sürekli sana yardım ederim, kafandaki soruları cevaplarım, hak yolunu bulursun diyordu. ben yapamazsın, dönüşü yok bu yolun, olmaz diyordum.

kızın içinde hep bir umut vardı. dün kesin konuşmayı yaptım. bitirdik. seni seviyorum, sensiz yapamam diye bağırıyordu, ağlıyordu. bu şekilde davranmasına çok üzüldüm. ardından whatsapp'ta yazdı, cevap vermedim. seninle 1 ayımı nasıl geçirdiğimi yazdım dedi, sil onları artık bir önemi yok dedim. sonra uzun bir mesaj attı, seni hiç unutmayacağım, teşekkürler temalı. çok iğrenç davrandığımı düşünüyorum, vicdan azabı çekiyorum.

nasıl bitirmeliydim? mesaj atıp ne yazdığını merak ediyorum desem mi? nasıl biraz da olsa mutlu ederim şimdi bu kızı?

daha önce hiç kimse böyle sevmemişti, böyle laflar etmemişti bana. çok üzülüyorum.

 
kore dizisi izlemeyi azaltsın. 16 yaşına gelince unutur gider. takma kafana.


  • kelepir  (30.08.18 19:49:40) 
kız 23 yaşında.


  • diffarentiationation  (30.08.18 19:52:30) 
Seni seviyorsa böyle kabul etsin. Neden hak yolunu bulursun diyerek ikna etmeye çalışıyor ki? Sen ona gel ateist ol diyor musun? Bir kere sevmiyorum dediysen kızın aklını çelme bir daha.


  • dissendium  (30.08.18 19:54:15) 
şu kadınların elde edince ben değiştiririm onu kafası yokmu bitiriyor beni. geçmiş olsun.


  • paudi  (30.08.18 19:58:25) 
@dissendium o konuda anlaşsak bile müslümanlığın gereği olarak eninde sonunda dine döndürmek için uğraşacaktı.

kızdaki diğer çelişki de, o beni izleyerek, fiziğimi beğenerek tanışmak istemiş. ben kızın sadece yüzünü görebiliyorum. fiziksel yakınlık hissetmeden yapamam dedim. kız da güzel, tam sevdiğim tip. kapalılarla evlenenler nasıl evleniyor dedi. açıkçası ten uyumu da önemli benim için. bunu dediğimde kız yanaşmadı, ama benden soğumadı da, evlenince dedi gülerek.
  • diffarentiationation  (30.08.18 19:58:28) 
Kizin ilgisi hosuna gitmis bence de


  • bugun hava gunluk gureslik  (30.08.18 20:10:13) 
soru: sizin bir şey hissetmediğiniz, olmaz dediğiniz, kızın ise sizi çok sevdiği bir ilişki yaşadınız mı? ne yaptınız?

cevap: hiç başlamadım. boş yere zamanını çalmadım. üstünden beş sene geçmesine rağmen ilişkisi olmadığı zamanlarda hâlâ mesaj atıyor. engelliyorum.

sana gelince.. seni değil kafasında kurduğu bir şeyi seviyor ve seni kafasındaki forma uydurmak istiyor. seni şu anda tedavi edilerek iyileştirilecek biri olarak görüyor.

23 yaşında ve bu durumda olmak pek yazık olmuş.
iletişimi kes hiç öyle vicdan falan yapma. yaptığın iğrenç falan değil. daha kötü bir duruma ulaşmadan bitmesi iyi olur.
  • tabudeviren  (30.08.18 20:11:24 ~ 20:14:52) 
Tabudeviren +1
Tek söylemek istediğim bir şekilde fırsat vermeniz çok güzel. İnsanların her şeyi kestirip atma merakını anlamıyorum. Ben asla olmayacağını bilsem de bir sohbet edip çay içerim, önyargılı olmam.

  • rakicandir  (30.08.18 21:32:40) 
Kız misyonerlik ile sevgili olmayı birbirine karıştırmış. Uzatsan daha beter olacaktı.


  • dafaisss  (31.08.18 01:03:24) 
Öncelikle kız misyoner çıkmış

'çok iğrenç davrandığımı düşünüyorum, vicdan azabı çekiyorum.'

Net davranmak en iyisi, senin açından üzülecek bir şeyin yok.

Ayrılırken karşı tarafa acımak, mutlu olmasını sağlamak... boş çaba. Kız öyle yaklaşmış ki -tıpkı bu sokaktaki ihtiyacı olanlara yardım etmek ister misiniz?ciler gibi- senin 'ben iyi bir insanım' algını bozmuş.

'daha önce hiç kimse böyle sevmemişti, böyle laflar etmemişti bana. çok üzülüyorum.'

Her gün bunun tam tersi milyon tane platonik ilişki hüsranla bitiyor. Kızın sevdiği sen değilsin, senin hakkında kafasında bir imaj kurmuş onu seviyor, ona yatırım yapıyor. Sende karşılığı olmayan, henüz gerçek bir ilişki bile olmayan bir ilişki bu.

Arkana bakma, sen kızı beğenmedikten sonra arkana bakmanı gerektirecek hiçbir sebep yok.

İnsanın içinde 'needy'lere duyduğu bir merhamet duygusu var, bu da egodan, benlik algısından gelir.
  • idexo  (31.08.18 08:43:46) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.