[]

Kadın gözünden hayat

Merhaba, naber naptın?

Kadın gözüyle hayat deyince aklınıza ne geliyor paylaşır mısınız? Bir fikir bulmam lazım. Bu fikri bir fotoğraf karesi olarak kompoze edeceğiz. Yardım edenlere teşekkür ederim şimdiden.


 
ilk akla gelenlerden ama; hani şöyle biraz alımlı, şık bir kadın geçerken yolun kenarında dikilen 4-5 kişilik grup "gösterelim anam" bakışlarıyla taciz eder, baştan aşağı götten memeye süzer ya, kadının gözünden onlar olabilir mesela.


  • kayip ruh  (08.03.10 17:07:03) 
collegehumor'da kadının kendi gözünden olayları gösterdiği bir video vardı. o fikir verebilir. hem mizahi olur.


  • arnold schwarzeneger  (08.03.10 17:13:28) 
Erkekleri avucunda oynatmak,
Kadın değil erkek ilgilenmeli (ilk adımı atmalı) mantığıyla hayatlarını sürdürdüklerinden, beğendikleri kişiyle başlamasını istedikleri ilişkiyi başlatmak için, kendinin gidip bir şeyler yapması yerine, çeşitli kurnazlıklarla, çakallıklarla, cilvelerle, erkeği kendilerine çekip (belki aşık edip)sırf "senden hoşlanıyorum" dememek adına, kendi yapmaları gereken şeyi zorla erkeğe yaptırarak, ilişkinin başlamasını sağlamaları, kadın gözünden aşkın, flörtün vs. nasıl olması gerektiğini, olayları nasıl "belli bir kalıba" bağladıklarını gösteren bir şey bence.

Erkeğini gözüne kestirip sinsi bir bakış atan kadın görüntüsü kompoze edilebilir bu konuda.

ek: erkeğim.
  • trinitrotoluen  (08.03.10 17:21:14 ~ 17:23:25) 
kadın gözüyle hayattan kareler adlı fotograf yarısması ıcın sanırım. bıraz komısyon ıster ama bu yazarcanlar :)

eskı yarısma fotograflarına da bakın..
  • fenerliyim ama feneri delgado  (08.03.10 18:24:03) 
Sana tam olarak fikir verir mi bilemem ama şunu söyleyebilirim.Kadınlar heer zaman erkeklere nazaran daha detaycıdırlar.Erkekler bütüne odaklanır iken kadınlar için önemli olan detaylardır.Kurgunda buna değinebilirsin.


  • z_victory86  (08.03.10 20:47:35 ~ 20:49:14) 
Belki bir yanda çok lezzetli ve bol kalorili yiyecekler, diğer yanda mankenler olabilir.

Veya koca kalafı bi erkek patrona aşağıdan ve hafif kısık gözlerle bakış olabilir. Patron da kadını taciz ediyor olabilir veya işaret parmağını burnuna sokuyor olabilir.
  • endless dream  (09.03.10 09:57:39) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.