[]

bir turist için japonya mı çin mi daha ilginç

turist olduğunuzu düşünün, 2 haftalık seyahat ve 6 haftalık seyahat için?




 
Çin daha tuhaf geliyor kültür olarak. Ama japonya daha çekici


  • gazozailacatmauzmani  (30.08.18 17:10:28) 
Japonya. Savas tarihi var kafadan. Kulturu de daha ilgi cekici.


  • stavro  (30.08.18 17:11:47) 
Seyahatten beklenti ve maddi duruma bağlı değişse de Çin çok çok daha gidilesi. Her ikisine de kesin gidilecekse elbette önce Japonya'ya gidilmeli zira Çin'e gittikten sonra Japonya'ya gitmek size Çin'in küçük bir parçasına gitmiş gibi hissettirecek. Bu cevabım tamamen duygusallıktan uzak çünkü Japon halkını ve kültürünü elbette ben de daha çok severim.


  • goodz  (30.08.18 17:21:20) 
japonyaya gittim. çok pişmanım. keşke gitmesydim
oyumu çin olarak kullanıyorum

  • bana her yer cehennem  (30.08.18 17:44:40) 
Japonya'ya gitmedim ama Çin'e gittim. İkisine de gitmemiş olsam ve şu anda bir seçme şansım olsa yine Çin'e giderdim. Terracotta askerleri ve Çin Seddi için bile her türlü Çin'e gidilir.


  • Thredith  (30.08.18 18:23:16) 
ikisini de pek sevmem ama gidecek olsam çin'e giderdim, daha çok ilgimi çekiyor. kafayı çalışmakla bozmuş, kültürü bile "nasıl olduğun önemli değil, görünmen gerektiği gibi görün" şeklinde sapıkça bir anlayışla şekillenmiş, asosyal ve ihtiyar eşşoleşşeklerle bezeli japonya yerine uçsuz bucaksız değişik çin'i görmek isterim.


  • der meister  (30.08.18 18:26:00) 
japonyaya gittim çine gitmek istiyorum belli bölgelerine
japonyadan ne bekliyorsun biz tokyodan nefret ettik ama osaka kyoto hiroşimayı çoook sevdik neresine gidecek acaba bu önemli.
yasak şehir gömük askerler çin seddi de çok ilgimi çeken yerler.
  • basond  (30.08.18 18:56:56) 
ikisinede gittim, butcen azsa cine git, epey fazlaysa japonya'ya git. ama japonya da 2 hafta guzel turistik bir gezi istiyorsan para basma makinasi ile gezmen gerekiyor. cok pahali


  • try again fail again fail better  (30.08.18 19:22:54) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.