[]

Erzincan bedelli askerlik

Erzincan da bedelli askerlik yapıcam.Nasıl oralar ? Pkk yok dimi ?




 
Memlekette pkk mı kaldı? Olsa da 21 gün bedelliye giden adamı operasyona götürmezler merak etme, kaldı ki artık operasyonlara hep tecrübeli kadrolu asker gidiyor bildiğim kadarıyla


  • John Bloor  (30.08.18 12:32:28) 
Dolu dolu. Normal insan yok orada.
Nerelerde? hangi ortamlarda? hangi saraylarda yaşıyorsunuz anlamıyorum?

  • kirmizipilotkalem  (30.08.18 12:33:44) 
tunceli dağlarında var ama 3.ordunun olduğu erzincana yanaşamazlar. olsa ne yazar ki acemileri çatışmaya mı yollıyacaklar.


  • mikahakkinen  (30.08.18 13:07:56) 
sanki catismaya gitmeyince ölünmüyor. hangi saraylarda yasiyorsunuz demis biri de. asil siz hangi saraylarda yasiyorsunuz? gecenlerde ölen anne ve minicik bebegi de catismaya giden acemilerdendi degil mi? ulan ne insanlar var ya! neyse tutamadim kendimi, soruya verecek cevabim yok, soru soran arkadasa kazasiz belasiz bir askerlik diliyorum.


  • in vino veritas  (30.08.18 13:25:17 ~ 13:26:12) 
Merkezde bir şey yok. Batıda şehre gelmeden bir yol var Tunceli Erzincan karayolu. O yol çok sıkıntılı adamlar kimlik kontrol çevirmesi bile yapıyor. Ama Erzincan diğer illere nazaran daha rahat. Bir Diyarbakır, Tunceli, Şırnak, Hakkari değil. Hatta Van bile daha kötü.


  • bos gezenin bos ustasi  (30.08.18 13:43:27) 
2 ay Sivas'da, 13 ay Şırnak'ta kaldım hala hayattayım. 21 günde ne olduğunu anlamadan evine geleceksin zaten, bu neyin gerginliği?


  • Arthur Dayne  (30.08.18 14:04:33) 
Acemiliği orada yaptım. Haziran ayıydı. Sıcaktan kulaklarım şişmişti. Kışında çok soğuk diyordu üst devreler.

Terör her yerde. Ama sana dokunmazlar.
  • teknikekip  (30.08.18 14:14:35) 
Kışın soğuk ama Ankara gibi çarpmaz. Yazın güneş altında aşırı sıcak, gölgede serindir Erzincan.

Hiç unutmam -4 idi Ankara, indim götüm dondu Esenboğa'da.

Sonra Erzincan'a indim -13 falandı hiç üşümedim.

Ankara ve Çanakkale'de üşüdüğüm kadar koca Kış Erzincan'da üşümedim ben. Havadan korkmayın. Güzel yer, tadını çıkart. Bi bok olmaz bu kadar da korkak olmayın. Erkek adamsınız.
  • bos gezenin bos ustasi  (30.08.18 16:22:28) 
benim eşim erzincanlı. haliyle erzincanı biliyorum.

bedelliler zaten merkezde olacak, merkezini de şöyle diyeyim, 100 bin küsür nüfuslu trakya ilçesindeyim, erzincan merkez çok avrupai kalıyor her şeyiyle buraya kıyasla. merkez halkı da erzurum gibi yabani değil. gayet medeni bir yer.

pkk filan elbette söz konusu değil. bir tek kemah ilçesinde o tip pkk olayları falan olursa orada olur deniyor, gece 11 de kemah kırsalından gecerken gerçekten tırsmıştım ama merkezi görünce zaten batıdaki herhangi bir yerdeymişsin gibi hissedeceksin.
  • wilhelmwasmuss  (30.08.18 17:49:56 ~ 17:54:35) 
Erzincanliyim. Her sene giderim. Pkk falan yok temizdir. Askeriyenin icini bilemem de keske bana da bedellide Erzincan ciksa o derece diyorum.


  • c1b2k3  (30.08.18 17:52:59) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.