[]

nusret'e gitmek isteyen yabanci arkadas

turkiye'ye gelecek yabanci bir arkadasim var, illa diyor ki salt bae'in lokantaya yemege gidelim salt bae'yi şov yaparken gorelim. ben gitmedim hic nusret'e, sanirim asil mekani etiler'de. peki orada oluyor mu gittigimizde? yoksa kizi bos bos goturup bi de kaziklanmayalim onca para verip. var mi bilen eden? vesileyle zafer bayramimiz kutlu olsun.




 
hikayelerinden anladığımız kadarıyla şu anda dubai'de.

istanbul'da sürekli geziyor adam şubelerinde. geçende arkadaşımın masasına yeni açtığı kapalı çarşı şubesinde şov yapmış. nerede olduğunu bilmek için aramak mı lazım ne bilemedim artık. şubelerini arayın olmadı.
  • efreet sultan  (30.08.18 12:09:53) 
amerika-dubai-türkiye sürekli dolaşıyor. türkiye'de olsa da eskisi gibi tek şubesi yok 4-5 şube var ve sürekli birinde. denk gelme ihtimaliniz düşük.


  • oxit  (30.08.18 12:36:38) 
hocam arayın durumu anlatın, zaten çağrı merkezi gibi bir hatları var.


  • a darkness coming  (30.08.18 12:55:52) 
almancı akrabalar tutturdu gidelim görelim diye. etiler şube'ye telefon açıp durumu anlattık. akşama doğru kapalıçarşı'da olacağını söyledi telefondaki abla.

gittik oraya, deli gibi bir kalabalık vardı fotoğraf çektirmek isteyenler yüzünden. eskisi gibi masalara gitmiyor. sadece ortada fotoğraf çektirebilirsiniz.
  • ada meltemi  (30.08.18 15:17:45) 
Bir parantez, kız yurtdışından geliyorsa ve oraya gitmek istiyorsa hesabı ona ödet.


  • dougsampson  (30.08.18 15:43:55) 
Sosyal medya hesabından DM atın cevap veriyor kendisi. Etiler e ne zaman uğrarsın diye sorun ona göre ayarlar buluşursunuz.


  • rockdriller  (30.08.18 15:50:57) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.