[]

klima suyu içilir mi?

ben her gün düzenli olarak sokak kedilerine ve sokak köpeklerine su koyuyorum bugün baktım bir bakkalın klimasının hortumu 19 litrelik damacanın içine takılı damacana dolmuş dur dedim şunu da koyayım buz gibi içsinler sonra içime bir şüphe düştü kendim biraz içtim huyumdur kendi yemediğim içmediğim kötü ekşi bayat vs.. hiçbir şeyi onlara vermem baktım su tatsız döktüm evden yeni su koydum ve merak ettim klima suyu içilir mi?




 
İçilmez..


  • thewhitewolf  (30.08.18 00:47:25) 
sonuçta zehirli bir su değil ama bildiğim kadarıyla saf su o. içinde mineral falan yok, susuzluk gidermek dışında faydası dokunmaz.


  • sir gawain  (30.08.18 00:50:48) 
İki Dakikada Bilim damıtılan su zehirli midir

www.youtube.com
  • yakaza  (30.08.18 01:02:19) 
Klorlu olmadığı için bakteri ürer.


  • Lim5  (30.08.18 01:13:17) 
içilmesi tavsiye edilmez, ama içilirse de bir şey olmaz. tek zararı, yukarıdaki "iki dakikada bilim" linkinde anlatıldığı gibi isaf su olması ve içinde hiç mineral olmaması sebebiyle hücrelere hücum edeceği. o da iki yudumla bir şey yapmaz.

bakteri de problem değil. kedi dediğimiz klozetten su içebilen bir hayvan.

klima borusunu doğrudan kedi kabına vermek de iyi bir fikir olabilir hatta.
  • kibritsuyu  (30.08.18 05:16:43) 
klimanın içindeki bakır borulardan (senpantin) geçen gaz aşırı soğuk olduğu için, bakır boru havayla temas ettiğinden yoğuşma olur ve bakır borular nemlenip su damlacıkları üretmeye başlar, bu damlacıklar drenaj yolu aracılığıyla tahliye olur, bu klima suyudur.
fakat klima peteklerinin içerisinden hava geçtiği için bu havadaki toz zerrecikleri suya karışıp atılır, insanlar için sağlıklı değildir, kediler sanırım bu işin üstesinden gelebilir, çok zararlı olacağını sanmam, sokakta çamurlu suları içtiklerine çok şahit oldum...

  • gencosman  (30.08.18 10:26:54) 
net olarak içilmez.


  • mikahakkinen  (30.08.18 13:13:47) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.