[]

Sizce artık ilgilenmiyor mu?

8 ay önce bi çocukla tanışmıştım, baya hoşlandım o da baya ilgiliydi, neredeyse her gün görüşüyorduk. 2 ay sonra erasmusa gitti orda da konuşmaya devam ettik. Fakat en son 6 ay önce gördüm kendisini. Erasmustan geleli 1 ay olmasına rağmen herhangi bir görüşelim talebi olmadı, şu an ailesinin yanında farklı şehirlerdeyiz, bi kere günübirlik ben geleyim dedim onu da geçiştirdi. Görüşmek istemediğini düşündüğümü söyledim ama istiyorum diyor böyle deyince. Onun dışında konuşmaları görseniz, özledim bile demedi bi kere bile, tamamen günlük sohbetler. Bi kere üstü kapalı başkalarıyla görüşüyor muyuz artık demeye getirdim, hatta sadece arkadaşsak söyle bileyim dedim açık açık, tabiiki hayır dedi buna da. Evet elimizdeki veriler bunlar, sizce bu kişi ne yapmaya çalışıyor? Tşkler.




 
yedeksin


  • bardakigüneşgözlüğü  (30.08.18 00:12:35) 
geç klübeye


  • bardakigüneşgözlüğü  (30.08.18 00:12:59) 
Bence boşverin ilgilenmiyor. Sizi yedeğe almış olma ihtimali yüksek.


  • Amaranta ursula  (30.08.18 00:13:06) 
Erasmusa giden Türk genci +1 malesef...


  • megalomaniac  (30.08.18 00:20:46) 
Tamam da orda bir şey yaptıysa bile şu an onlar yok?? Ben anlamadım cidden ne yapmaya çalıştığı açık demişsiniz ama. Orda olsa anlicam ama erasmustayken bile ben yazmıyordum her gün kendisi yazıyodu.


  • maria callas  (30.08.18 00:24:04) 
o veya bu nedenle sana eskisi kadar ilgisi kalmamış. ya yedekte bekletiyor ya da ilgisinin kalmadığını söyleyecek cesareti yok.


  • lazpalle  (30.08.18 09:18:20) 
Yazmayı kes
O zaman ilgisini çekersin denyonun

  • fasulyek  (30.08.18 09:44:02) 
Erasmustan dönünce nerdeyim ne yapıyorum amk kafasinda geziyorsun bir kaç ay o durumda olabilir. Mesafe de varmış arada salla takılma


  • rastocasdelay  (30.08.18 10:18:19) 
neyini anlamıyosun anlamadım eski ilgisi yok işte sana belki biriyle tanıştı, o zaman orada bir şey yaptı ama şimdi yok diyosun da nerden biliyosun ? illa uzakta biri olmayabilir türkiyeden edinmiştir hayatındaki kişiyi. iletişimi keserdim ben, beni istemeyeni ben hiç istemem.


  • damla sakızlı dondurma  (30.08.18 10:24:47) 
gayet açık, net. bitmiş söyleyemiyor.


  • kzeaks  (30.08.18 11:25:54) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.