[]

Instagram, dm. Sebebi neydi ki?

Instagram'da çok takılmıyorum o yüzden bu saçma duruma herhangi bir mana bulamadım.
Şimdi ben iki ay önce bir hanımefendiye herhangi birşey sormuşum, mesela gittiği yerle alakalı. Oldukça basit bir soru ama hani deniz sıcak mıydı, mekanda fiyatlar nasıldı kadar basit. Fakat gelin görünki ben attığım mesajı unutmuşum bir daha dönüp bakmamışım bu hanımefendi/ler mesajı merak edip okumamış bile.
Neden?
Nasıl yani ne oluyor okuyunca, insan gibi cevap yazınca?
Şimdi işim düşmüş gibi bir durum var ve birkaç kişiye mesaj attım yine okuyan bile yok. Fotoğraf durum falan atıyorlar fakat iletişim sıfır.
Takipçileri çok bıkmışlar desem alakası yok. 100-200 takipçileri normal genç kız hesabı.

 
mesajı okudu ama mesaj isteğini kabul etmedi, bu yüzden okundu bilgisi gitmiyor. cevap vermek istememiş, herhangi bir sebebi olabilir, vermek zorunda da değil zaten.

işimizin düşmediği ya da güzel\yakışıklı bulmadığımız insanlara yardımcı olmayabileceğimiz durumlarda olmuyoruz. temelinde bir sürü sebep olabilir, hepsinin kendine göre haklı sebebi de olabilir ama bir insana iyilik yapmaktan, yardımcı olmaktan bu kadar basitçe kaçmak bana da saçma geliyor, hatta kötücül.
  • Bruce  (29.08.18 21:52:05 ~ 21:59:48) 
şeftali gibi a.cugumu s.kecüler tripleri
ülkedeki abaza erkek oranı da bunda etkili tabi

  • bana her yer cehennem  (29.08.18 21:53:16) 
bir erkeğe dm attınız mı hiç ?


  • kelepir  (29.08.18 21:54:32) 
Atmadım da bana atan oldu, anında insan gibi cevabımı verdim.


  • pavlis  (29.08.18 21:55:46) 
o zaman aynı bilgiyi alabileceğin saygıdeğer instagram kullanıcıları arasından erkek olanlarını seç :)


  • kelepir  (29.08.18 21:57:32) 
Konu kızlarla alakalı olunca bu durumda kalıyormuşum demek ki :)))


  • pavlis  (29.08.18 21:59:34) 
Bu ülkede sıkıntı. Kabahat biraz da biz erkeklerde. 200-300 takipçisi olan sıradan bir kız hesabı o kadar çok dm alıyor ki inanamazsınız. Herkes saçma sapan muhabbet açmaya, soru sorma bahanesi ile yürümeye çalışıyor.

Tabi kadınların da ego tavan. O da ayrı bir konu. Ama durduk yere olmuyor bu ego da işte.
  • denizgonen  (29.08.18 22:05:32) 
Gerçekten sebebini anlamak istiyorsan sana bir yöntem önereceğim;

Sıradan bir genç kız fotoğrafı bul internetten, bak güzel demiyorum sıradan bir fotoğraf. Bu fotoğraf bir reklam yüzü vs olursa yani fotoğrafın sahibi o fotonun her yere yayılacağını ve kullanılacağını biliyorsa etik açıdan da bir sıkıntı olmaz.

Neyse, bu fotoğraf/fotoğraflar ile sıradan basit bir kız instagramı aç. Bir kaç kalabalık hesabı ve bir kaç sıradan kişileri takip et.

Sonra biraz bekle, bir iki gün içinde anlayacaksın.
  • John Bloor  (30.08.18 09:43:47) 
Instagramdan bir erkegin tanimadigi bir kiza bir sey sormasi diye bir sey yoktur ( en azindan kiz acisindan), erkegin kiza insagramdan yuruyor olmasi vardir.
Dolayisiyla durum - o kiz acisindan - cok klasik, kiza yurumussun ve kiz cevap vermemis.

100-200 degil 10 takipcisi de olsa tonla dm alir. O kadar dm alsan ssen de kendini piremses sanarsin.
  • stavro  (30.08.18 10:06:29) 
Ortalama her gün biri dm den yürüyor küçük hesabım var
Seksi falan fotografım yok normal bi profil
Cevap vermiyorum çünkü sonra sünecek ve rahatsız edici olacak.
  • fasulyek  (30.08.18 10:41:29) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.