[]

çalışmamın bir anlamı kaldı mı?

Merhaba arkadaşlar,
2017 mezunu bir psikologum. Deneysel psikoloji alanında akademisyen olmak istedim hep. Mezuniyetimin hemen ardından yurtdışında bir üni.de staja gittim ve yüksek lisans başvurusu yapmadım hiçbir yere. Dönünce de boş boş durmayım diyerek bir proje kapsamında iyi bir maaşa Erzurum'da işe başladım. göçmenlerle çalışıyoruz, mesleki doyum çok yüksek fakat her gün türlü barzoluklarla, mobbinglerle uğraşmaktan işimi yapamaz hale gelmiş durumdayım. Üstelik işimi sevsem de akademi iştiyakım dinmek bilmiyor. Bu arada geçen ay bir okuldan yüksek lisansa kabul edildim. Öylesine başvurmuştum askerliği ileriye atıyım dye ama sonra baktım hocalar falan gayet iyi. okunur gibi.
Bu arada alesim 88, ortalamam da iyi, yökdil 87,5
Şimdi de kpss açıklanmış, 88,88 almışım. Yüzde 90 atanırım gibi ya. Geçimimi sağlayacak kadar bir birikmişim de var.
İşi bırakıp okula başlamak için daha neyi bekleyeceğim ki?
Düşünmeye bile gerek yok değil mi?

 
hocam yüksek lisansı işle birlikte yürütme şansınız varsa öyle deneyebilirsiniz. bir arkadaş hem çalışıyordu hem de aynı üniversitenin 2 farklı yüksek lisans bölümünden diploma aldı.


  • puslukitalaratlasi  (29.08.18 21:23:44) 
naladigim kadariyla isini ve calismayi seviyorsun ama is yerinden memnun degilsin. daha iyi sartlarda bir is yeri bulmaya calis. eger calisma imkanin varsa ve memnunsan tekrar okumak bana mantikli gelmiyor. 20 yil zaten ise girip para kazanabilmek icin okuduk, simdi calisiyorken birakip tekrar okumaya geri donmek bana cok mantikli gelmiyor. tabi akademik olarak kendini gelistirmenin ayri bir tatmini var ama sanki sen isyerinden biktigin icin boyle bir degisiklik yapiyor gibisin. bence akademik olarak mi devam etmek istiyorsun yoksa is hayatina mi ona karar vermen lazim.


  • crucio  (29.08.18 22:09:46) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.