[]

istanbul'dan uzun deniz yolculugu?

nerelere var acaba?
soruyu acmam lazim:
efendim istanbul avcilardayim, deniz yolculugunun muptelasiyim, yalniz bir ÖNEMLİ sart var, gemi vapur feribot her ne ise disarida takilmak serbest olacak, etrafi acik olacak, seyir teresi vs birsey olacak yani..
misal gecenlerde bir hevesle mudanyadan arabali feribota bindim, o da ne! dort tarafi kapali!!! neymis efendim guvenlik nedeniyle disari cikilmazmis bunlarda.. eh o zaman bildigin denizde giden metro turizm e dondu is..
simdi benim bildigim avcilardan adalara tur var bir de hafta sonlari yine avcilardan yapilan bogaz turu var.. ikisi de iki saat suruyor..
sizin onerebileceginiz ve yukaridaki "acik hava" sartina uyan deniz yolculugu var mi avcilar, bhyukcekmece, bakirkoy, eminonu, sariyer veya en kotu kadikoy taraflarindan?
şöyle pufur pufur deniz esintisiyls 3/5 saat takilabilecegim?
elbette ki nete de bakacagim bh arada ama adrese teslim, bilinmesi gereken detaylariyla falan yazabilecek olan abiler ablalar varsa guzel olur,
thanksss

 
hala var mı bilmiyorum ama (bkz: istanbul izmir feribotu)


  • chavezding  (29.08.18 15:13:07 ~ 15:13:35) 
boğaz hattına binseniz? iki yakayı da dolaşıyor. sarıyerden tut da kanlıcaya, emirgandan çengelköye falan gezersiniz.


  • suicides underground  (29.08.18 15:19:25) 
Şuna bir bakın:

www.sehirhatlari.istanbul
  • samterk  (29.08.18 15:22:29) 
istanbul izmir sanirim yok, olsa da feribottur muhtemelen, kapali yani:(
suicide ve samtrek sanirim ayni seyden bahsediyorsunuz, evet bu olabilr, tesekkurler, gerci avcilardan oraya varmak icin de bir sehir turu gerekecek:(
neden avcliar/buyukcekmece den vapur koymazlarki yaw? bunlar baska ulkede olsa bin tane sey yaparlar..
  • alttaraf  (29.08.18 15:33:42) 
İstanbul - odessa feribotu var. istediğin kadar uzun sürüyor hem de. 24 saat civarı :) Ukrayna'ya vize, pasaport vs. de gerekmiyor.

feribotlines.com
  • methamphetamine  (29.08.18 15:47:42 ~ 15:48:45) 
öyle 3-5 saat sürmese de alternatif olarak üsküdar-eyüp hattı. üsküdar kalkıştan sonra karaköyden başlayıp halicin karşılıklı iskelelerine uğraya uğraya gidiyor.


  • yemrem  (29.08.18 16:05:01) 
avşa, marmara adası?


  • zenc  (29.08.18 17:11:58) 
baslikta karakter sinirindan tam anlaamadim galiba, aciklamada yazmaya calistim, asil mesele vapur gibi dort tarafi, en azindan bir tarafi, acik bir deniz tasitinda uzun yolculuk yapmak..
o da sanirim sadece sehir hatlari..

  • alttaraf  (29.08.18 18:27:54) 
İst İzmir kalkmış evet ama olduğu zamanlar kapalı feribot değildi. Baya açık havası hatta sezlonglari vardı


  • chavezding  (29.08.18 19:20:37) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.