[]

bu ara yumurtalarda bir sorun mu var?

birkac kisiden daha duyuyordum bir suredir. birkac haftadir ben de ayni sorunu yasiyorum; cok fena kokuyor yumurtalar. her markayi denedim, pazardan organik aldim, Yali'dan aldim, migrostan, Moda'da organikciden aldim. cildiracagim cok fena rahatsiz oluyorum kokusundan. sizde de durum ayni mi?

not: hamile degilim


 
2 hafta önce aldığım yumurtada bu durumu yaşadım, evdekilere de koklattım ama onlar sorun yok dediler :) geçen haftaki yumurtalarda bu durum yoktu. bu hafta yumurta almadık.


  • ssssserkannnnn  (29.08.18 14:40:35) 
değil


  • isimsiz uye  (29.08.18 14:41:14) 
daha dün hüplettim, hiçbir koku falan yoktu.


  • cay koy geliyorum  (29.08.18 14:45:19) 
2 hafta önce bir karton yumurtayı çöpe attım. Aklıma geldikçe öğürüyorum böyle bir koku olamaz.


  • goodman  (29.08.18 14:50:03) 
benim rahatsızlığım şu; çok küçüldü yumurtalar. misket kadar *mk.


  • datnet  (29.08.18 14:50:58) 
Bim'den al.


  • dougsampson  (29.08.18 14:55:59) 
bazen kokuyor evet. tavuk tavuk kokuyor. :) bir de yanında ne yediğinle alakalı kokabilir. domatesle yiyince de kokuyormuş gibi.


  • naksidil  (29.08.18 15:15:32) 
bayramda 2 hafta dolapta kalmışsa bozulmaz ama değişim oluyor biraz. ben de hissetim bu durumu


  • ground  (29.08.18 15:35:18) 
Havalar çok sıcak olduğu için, sıcaklık etkisiyle daha hızlı bozuluyor olabilir mi?

Ben her gün tüketirim yumurta, koku almadım henüz.
  • windowsguvenlikduvari  (29.08.18 16:09:21) 
Ben koku falan almadım gömüyorum birkaç gündür.

Not: Keskinoğluspor.
  • chicha  (29.08.18 16:12:25) 
Kadının biri doktora gitmiş:
-"Doktor bey benim biraz garip bir problemim var ben çok sık ve fazla osuruyorum, ancak neyse ki hiç ses ve koku çıkmıyor, yine de her dakika her dakika bayağı rahatsız olmaya başladım lütfen bir çare bulun." demiş.Doktorda birkaç ilaç yazmış ve 1 ay sonra kontrole gelmesini rica edip kadını yollamış. Aradan 1 ay geçer geçmez kadın yine pat damlamış.
-"Doktor bey ne yaptınız? Yine çok sık gaz çıkarıyorum ama bu sefer bir koku çıkıyor bir koku çıkıyor, dayanılır gibi değil istediğiniz kadar cam kapı acın saatlerce gitmek bilmiyor." Doktor memnuniyetle cevap vermiş:
-"Hmmm güzel, demek burnunuzu tedavi edebildik şimdi sıra kulağınızda."

acaba sizin burunda problem olabilir mi? birbirinden bu kadar farklı çiftlikte, bu kadar farklı yöntemle beslenen tavukların yumurtalarının hepsi kokuyorsa bence buruna baktırmakta fayda var.
  • kibritsuyu  (29.08.18 16:32:21) 
yumurta soğuk tedarik zincirinin bozulmaması gereken gıdalar.
muhtemelen bayram zamanında bu zincir kırılmıştır, market dükkan önüne bırakılan ve saatlerce alınmayan yumurtalar olmuştur ve bunlar da bozulmuştur.

  • teritori  (29.08.18 17:15:13) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.