[]

Buyukcekmece -Albatros plaji

yakin zamanda gittiniz mi? Nasildi? Anne baba azicik cimsin istiyoruz. Bir de o civarda mangal yapilacak bir yer var mi?




 
Büyükçekmece sahili bu aralar suriyeli akınına uğruyor maalesef. Haftaiçi bir nebze daha iyi oluyor ama yine de kötü. Mangal için o civarda Gürpınar sahil var, orada mangal yapabilirsiniz ama albatros'ta bildiğim kadarıyla mangal yapılabilecek bir yer yok.


  • kuzuri  (29.08.18 13:25:17) 
gürpınar da mangal yasaklandı.


  • ayaklibalik  (29.08.18 13:38:23) 
denizi girilebilir mi peki?


  • uzun kulaklı yalnız tavşan  (29.08.18 13:47:57) 
denizi lağım kokuyor ve suriyeli akını


  • suicides underground  (29.08.18 13:51:53) 
daha dun ordaydim,
albatros degilde daha ileride gurpinar iyi, arac varsa eger, para diye bir cafe var, onu gectikten sonra girilebilir, yalniz kumsal degil, betona cakili merdivenden girip cikiyosun, mangalllik yer yok, mangallik olan yerlerde de denize girilemiyo, boyle bi terslik var, karar sizin..

  • alttaraf  (29.08.18 14:48:06) 
Yakin zamanda gitmedim gerci, gecen sene gittim de; plajin oralar cok yosunlu ve pis. Albatros restorani gecip Gurpinar'a varmadan once aradaki armutlu kafelerin oldugu yerden girmek daha rahat. Kaldirimdan denize giriyorsunuz gerci ama en azindan denizde abuk subuk seyler bacaginiza dolanmiyor. Abimin kiz arkadasi ve ben guneslenmistik de, cok rahatti ortam.


  • aychovsky  (29.08.18 20:09:00) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.