[]

kurutma makinesi - hoover'dan memnun musunuz?

merhabalar!

tek başına yaşayan bir akrabam için bir adet kurutma makinesine ihtiyacımız var.
fiyatın iki bin liraya bile ulaşmaması iyi olur.
gördüğüm kadarıyla hoover'ın fiyatları uygun.

ama onun da birkaç modeli var, karar veremedim.

baktıklarım öncelikli olarak şunlar:
urun.n11.com

www.hepsiburada.com


sanki ilki fena değil gibi...
tavsiyesi olan var mı acaba?

teşekkürler!

 
ben 3 sene kadar önce hoover çamaşır makinesi almıştım. şimdiye kadar hiç sorun çıkarmadı ve gayet iyi çalışıyor. kurutma makinesi de pek farklı olmaz sanırım.


  • silver apple  (29.08.18 13:17:28) 
ben de bakınıyorum bu aralar ama b sınıfı alma diyolar. a sınıfı olanlarda da bayaa fiyat farkı oluyor.


  • spirit crusher  (29.08.18 14:21:50) 
açıkçası çok araştırdık hoover alıp çok memnun olan da var hiç memnun olmayan da var ancak çamaşır makinemiz bosch olduğu için ve sadece aynı markaları üst üste koymayı kabul ettiği için firmalar bosch aldık ve çok memnunuz.
üründe şu
www.hepsiburada.com

hoover için başta çok iyi ama uzun ömürlü değil kapağı kırıldı bilmemnesi çıktı şeklinde çok şikayet okuduk bu da bir etken oldu.
  • basond  (07.09.18 10:15:32) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.