[]

Oda sicakliginda su icince mideniz bulaniyor mu?

Su soguk olmazsa icemiyorum ben, mutlaka midem bulaniyor sizde de ayni mi?
Cok soguk da icebilen biri degilim ama oda sicakligi olmamali, bir nebze soguk olmak zorunda icebilmem icin.



 
bende sıkıntı olmuyor ama beklemiş suyun tadı değişebiliyor tat alma konusunda tadı seni rahatsız ediyor olabilir normal durum yani


  • basond  (29.08.18 10:55:41) 
bende de aynen öyle. kendi evimdeyken buzdolabı küçük olduğu ve sürahi sığmadığı için mecburen ılık su içiyorum. her gün 50 tane şişeye doldurup dolaba atmaya üşeniyorum. bu şekilde hiç abartmıyorum 5 litrelik su bazen 10-12 gün gidiyor bana. içmiyorum.

annem ise fil gibi su içtiğimi söylüyor, kardeşimin bana su getirmekten psikolojisi bozuldu. orada kocaman buzdolabı var çünkü, içinde her zaman buz gibi 2-3 litre su olur. oradayken her gün temiz 2 litre gömüyorum en az. hele ki sıcak havada dışarı çıkmam gerekmişse falan ohoo. evin yolu zaten yokuş, kan ter içinde kalıyorsun. öyle günlerde iki saat içerisinde 3 litre içtiğim oluyor.

velhasıl kelam oda sıcaklığında sudan nefret ederim, içmekte zorlanırım. susuzluktan gebersem bile içesim gelmez, mecburen azıcık içerim. soğuk su içinse anamı babamı hortumla döverim, o çok güzel bir şey. soğuk su yani.
  • der meister  (29.08.18 11:00:12) 
Sıcak koladan bile daha kötü hissediyorum ben ılık ya da daha sıcak su içince.
Belki şartlanmışımdır, bilmiyorum ama annem ılık su içince yüzünü buruşturur "Iyy, kan gibi sıcak su, ıyyy!" derdi.

Biz dondurucu kış aylarında bile soğuk su içiyoruz hep.
  • m e b  (29.08.18 11:02:58) 
Aahah benim kardesim okul biter bitmez ayri eve cikmayi dusunuyor bana su getirme derdinden dolayi:)


  • stavro  (29.08.18 11:05:20) 
ancak evde başka su yoksa ve susuzluktan uyuyamayacak hale geldiysem içerim.
aksi takdirde ağzıma sürmem, midem bulanmasa da bir garip oluyor.

eşim eskiden soğuk su içmezdi, hamilelik döneminde soğuk içmeye başladı şimdi o da sıcak su içmiyor.

3 yaşında kızım da soğuk dışında su içmiyor :/
  • teritori  (29.08.18 11:24:52) 
Evet zaten içemiyorum bırakıyorum hemen.
Çok soğuk da içemem, sürekli dolaptadır suyum çıkarırım 10 dakika kadar dışarıda bekletir öyle içerim.
(Yaz kış fark etmez.)
  • mutekebbir  (29.08.18 11:32:25) 
+1 stavro

Ben de yaa sevmiyorum oda sıcaklığında ki suyu, illa ki soğuk olacak öyle çok soğuk değilde soğuk olmalı
  • xdenizx  (29.08.18 11:37:28) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.