[]

Ankara'nın en iyi AVMleri

Hangileri ?

İyi derken
Marka çeşitliliği
Alan büyüklüğü
Ulaşım kolaylığı
gibi

 
ANKAmall bence.


  • lana del rey  (28.08.18 23:48:32) 
ankamall de her mağaza var ama kokusu falan bana garip geliyo işimi bitirip çıkıyorum.
kentpark-cepa da güzeldir.

  • lata  (28.08.18 23:50:08) 
bence cepa + kentpark ikilisini tek avm sayabiliriz, çünkü yanyanalar. bu ikili de iyi. ankamall ile yarışır.

outlet olarak acity ve optimum, ikea farkı ile nata vega da iyi.
alan büyüklüğü olarak forum fena değil, ama uzak olduğu için gereksiz olabilir.
armada ve panora daha nezih ama arabasız ulaşım biraz daha zor.
  • cedex  (28.08.18 23:52:13) 
cepa-kentpark ama tek sıkıntısı ulaşımı bence. gerçi her türlü 1.liğe oynar en iyi avm olarak.
biraz daha nezihi ama ulaşımı biraz daha zor olanı var panora.

edit: ankamall berbat bir yer bana kalırsa. özellikle orada bir mağazaya gidilmeyecekse kesinlikle avm'de kıyafet falan bakmak için yapılacak avm gezmesi eziyet olur.

edit 2: kentpark cepa'nın ulaşımı kötü değil, sadece daha iyileri var anlamında dedim.
  • proletarier aller lander vereinigt euch  (28.08.18 23:52:39 ~ 23:54:34) 
armadaya nextlevela kentpark cepaya metro var?


  • lata  (28.08.18 23:53:34) 
Ankara'da sadece iki defa birer gün bulunmuş biri olarak Kızılay AVM'Ye kesinlikle bir git diyorum. Çok acayip bir yer ya. Lan yürüyen merdivenlerden çıkıyordum kendimi bir anda yürümeyen merdivenlerde buldum; işin garibi, yürüyen merdivene geçemedim bir daha. İnanılmaz gerçekten. Aklıma geldikçe şaşırıyorum.

Edit: Bu olayı terasa çıkarken yaşadım ilk. Sonra dedim, inerken dikkatli ineyim, kaçırdım herhalde. İnerken bayağı dikkatli indim ama 4. kata gelince yine kaybettim ben yürüyen merdiveni. Binanın dışına o asansörü boşuna yapmamışlar bence.
  • rahip janick  (28.08.18 23:56:35 ~ 29.08.18 10:51:21) 
@rahip janick

sdsdjd kuzenimle avm'nin yanından geçerken o da aynı şeyden bahsetti. Ben girmedim Kızılay'ın ortasında çirkin bir yapı olduğu için ama şimdi sen de diyince merak ettim keşke girseymişim dshhsd

Bu arada ankaraya çok gitmemiş biri olarak benim de cevabım kentpark-cepa. İkisinden biri İzmir'de olsa şehirdeki en büyük 4-5 avmden biri olurdu herhalde ki dip dibeler. Çok enterasan bi şehir ya Ankara. Her gittiğimde kendi yerel kültürüne daha bi şaşırıyorum..
  • nundu  (29.08.18 03:54:43) 
Ahahsjs Kızılay AVM +1
Çok acayip, merdivenin altından bir üst kata bakıyorsun, oradaki bir mağazayı gözüne kestirip yürüyen merdivene biniyorsun. Aaa bir bakıyorsun, hedeflediğin mağaza bu sefer alt katta kalmış. Her ölümlü bir kez denemeli.

Neyse, ciddili cevap, Armada'yı seviyorum ben ferah bir yer. Ulaşımı zor değil hem metro var artık hem de Kızılay'dan kalkan ODTÜ minibüsleri önünden geçiyor.
  • kobuzchu kiz  (29.08.18 10:18:42) 
Marka çeşitliliği, ulaşım kolaylığı ve alan büyüklüğü olarak AnkaMALL. Ben Kentpark Cepa ikilisini tercih ediyorum. Uygun fiyat/outlet mantığında ise ACity iyidir.


  • Abdurrahman  (29.08.18 10:39:39) 
Panora


  • nax  (29.08.18 10:40:11) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.