[]

Ertesi gün hapının zararları

Prezervatif yırtılmış ama uçtan değil, en dış kısmından. Bence hiçbir risk yoktu ama eşim bazı sağlık sorunlarının ikinci bir gebeliğe engel teşkil etmesinden dolayı haklı olarak panik oldu ve Ella isimli ilaçtan kullanmak istedi. 19 aylık çocuğumuz var, hala emiyor. İlacı alınca emziremeyecek de.

Herneyse ilacı aldı. Eşimin sağlığına uzun vadede zarar verir mi? Ayrıca doğurganlığına, olası bir ikinci çocuğa vs. etkileri olur mu? Hepsinden önemlisi ise eşim tabii ki. Ona bir zarar gelsin istemiyorum.


 
Geçmiş olsun. Emzirmeye etkisi konusunda bir bilgim yok ancam yılda 1 defa kullanımında risk minimal düzeydeydi en son araştırdığımda. 3 ve sonrasında kısırlık gibi sağlık sorunları ve hormonal dengesizlikler ortaya çıkıyordu. Yavrunuz büyüyünce doğum kontrol hapı kullanmayı düşünebilirsiniz.


  • farabi  (28.08.18 08:39:08) 
sütünü sağıp atması gerek diye biliyorum.

tek bir ellanın uzun vadede zararı olacağını sanmıyorum.
  • elorelia  (28.08.18 09:45:20) 
doktorunuza sorsaniz bunu daha iyi olmaz mi. biz ne desek burdan bos.


  • crucio  (28.08.18 13:32:26) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.