[]

Bu iki elektronik özel tasarım saate ne kadar verirdiniz ?

Aşağıda linklerini verdiğim ürünleri üretsem alır mıydınız, almak isteseniz maksimum ne kadar ettiklerini düşünürdünüz ?

Kamuoyu yoklaması yapıyorum.


1) Lixie Saat

www.youtube.com

2) Rhei Ferrofluid Saat

youtu.be

spoiler :

Lixie : 40$ civarı(Benim satış fiyatım da bu olurdu)
Ferrofluid : 8300$ (Benim satış fiyatım 1000$ olurdu)

 
İlk saati almazdım bile ama ikinci olan çok orjinalmiş cidden.

Soruna cevaben;
Lixie : max 40$ (aliexpress de falan yoksa :))
Ferrofluid : minimum 1000$ ama bence 2000$ ile sadece parasal derdi olmayan ama zevk nedir bilen insanların evini süsleyecek bir ürün düşüncesindeyim.
  • sbryldrm  (27.08.18 17:41:19) 
ferrofluid ilgimi cekmedi, $1000 ucuk bir fiyat zaten.

lixie baska, nixie tube kullanilmis, hastasiyim. ebay'da iyi kalite olanlari $200-$250 civarina satiliyor. uzundur almayi dusunuyorum ama parayi denklestiremedim. Nixie tube'lu bir saat yapabilirsen ve $150'yi gecmez ise bence cok alicisi olur.
  • cooperr  (27.08.18 17:50:32) 
ilk saati kafe / bar gibi bi yer işletiyor olsam belki düşünebilirdim. Eve almazdım.
ikinci saat güzel. Ama düşme/çarpmaya karşı çok hassas gibi geldi bana. Garanti vermeyi düşünüyor musunuz?

fiyatları ben belirliyor olsaydım:
Lixie: $20
Ferrofluid: $5000 - Estetik bir saat için $1000 doları gözden çıkarabilecek kişi için $1000 ve $5000 arasında çok fark olacağını düşünmüyorum.
  • soulforge d  (27.08.18 17:56:06) 
Lixie 20$
Rhei 100$

  • Lim5  (27.08.18 20:12:23) 
@cooper, nixie tube kullanılmamış, pleksiglas kesim üzerine lazer kazıma yapılarak rakamlar oluşturuluyor adam da adına lixie demiş.

www.tindie.com

@acemi, 50TL nixie tüplerin parasını bile kurtarmaz :))

@soulforge d, telefonun düştüğünde ekran kırılırsa garanti kapsamından değiştiriyorlar mı :) ha kargoda hasar görürse o zaman tabii ki. Bir de 5000$ a alacak olursan her kırıldığında eskisini alır yenisini veririm dert etme lççlskjdhfgfg

@sbryldrm, işte aradığım müşteri kitlesi :)
  • kimlanbu  (27.08.18 20:34:51) 
@ kimlanbu

evet enteresan, tasarim nixieden arak :)

nixie yap bence, bu satilir mi bilmem. nixienin hastasi cok ama dedigin gibi pahaliya patlar, iyi kalite olanlari pahali,tupleri bulmasi zor bildigim kadariyla.
  • cooperr  (27.08.18 21:05:06) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.