[]

Doktorlar ve aşk hayatları

Önüme çıkan kızlarla muhabbet ettiğimde çoğunun doktor sevgilisi olmuş.Hemen hepsi doktorla sevgili olmuşlar. Bu adamlar çok mu tercih ediliyor?

Ya da ortalama doktor maaşı nedir ? Baya baya doktor arayan kadın mı var ? Karizması için mi parası için mi ?


 
Evet var. Ne yazık ki diğer meslek gruplarından kızlar doktor sevgili bulmayı statü atlamak olarak görüyolar. Maaşlar çok değişken 5bin alan doktor da var 50 bin alan da branş devlet ya da özelde çalışmak gibi durumlar etkiliyo. Ortalama uzman doktor maaşına 10 bin civarı diyebiliriz


  • pastörizesüt  (27.08.18 14:37:53) 
Evet, kadınlar için doktor eş/sevgili çok caziptir. Hem itibarlı olduğu için hem de Türkiye şartlarında çok iyi kazandıkları için.

Yavrularım bilmezler ki doktorlar hastane içinde, kongrelerde vs. hep birbirleriyle flört halindedir. Neredeyse bütün doktorlar birbirine yazar, pek çoğu kadın erkek fark etmeksizin eşini/sevgilisini başka bir doktorla aldatır. Üstelik aldatırken bahane bulması en kolay mesleklerden biridir doktordur, labda telefon çekmez, aniden operasyon çıkar, nöbet zaten hep vardır vs.
  • lordoz  (27.08.18 14:55:03) 
karizma ve parası için. benim tanıştıklarım ya çok paracı - egolu (sürekli arabasından, işinden bahseden bir tipti ) ya da flörtöz tiplerdi. iki türlü de çok itici.


  • damla sakızlı dondurma  (27.08.18 14:58:50) 
bence doktorluk cok cool. Ondan tercih ediyolardir.


  • bruceandwayne  (27.08.18 15:25:01) 
Doktor olan erkeklerden kaçarım, işim olmaz. Egoları gereksiz yüksek oluyor. Fazla kendilerini beğenmiş oluyorlar. O yüzden karşıma çıksa da biraz önyargılı yaklaşıyorum.


  • inawen  (27.08.18 15:49:40) 
özellikle doktor aramadım hiç.
kendi adıma konuşmam gerekirse, hayatıma tek bir doktor girdi, o da hayatıma girmiş erkekler içinde en beş para etmez olanlardan biriydi.

etikete prim veren, doktor sevgilisi/karısı olmak isteyen kadın çok fazla tabii, ama tercih meselesi.
doktor diye otomatikman "düzgün adam" algısı oluşuyor da olabilir.
  • blatta hiberna  (27.08.18 17:16:17 ~ 17:25:50) 
Doktor sevgilinin iyi yanları var. Sen anlarsın aşkım diye başlayarak boynum ağrıyor öpsene geçsin, sırtım ağrıyor çiğnesene geçsin, salata yaparken elini kesince yara bandı falan yapıştırtıyorsun. Acile gideceğin zaman hemen oradan kafasını uzatıp gel diyor, sıra beklemeden giriyorsun falan. Güzel şeyler bunlar :)

Hem güzel hem doktorsa egosunu aşabilmek için normal insanmış gibi davranacaksın. Bize çocukluktan beri öğrettikleri Doktorlar şöyledir böyledir, doktordan temiz araba gibi muhabbetleri sallamayacaksın. Erkeklerde buluyor yani doktor kız. Aslında kim kiminle o enerjiyi yakaladıysa, kim kimi sevdiye, kim kimden hoşlandıysa sevgili oluyor işte.

Son 3 gündür kadınlar şöyledir böyledir başlıkları açılıyor son zamanlarda. Burası dramayı seviyor anladığım kadarıyla ama ben inanmıyorum kadınların genelinin arabaya, paraya, doktora gittiğine. Onu genelde paçozlar yapıyor, o kadınlar için aylık akbilli adamın bile uğraşmaması gerekiyor zaten.

Kadınlar doktora-paraya gidiyorsa, o doktor kızın benim gibi biriyle 1 sene boyunca sevgili olarak kalmaması gerekiyordu :) Bu ilişkilerde bambaşka bir şey var. Burada kadınlar şöyledir böyledir diye üzerine düşünülünerek ortaya çıkacak bir şey değil.
  • eazy  (27.08.18 17:59:51) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.