[]

kitapyurdu.com müşteri hizmetleri neden cevap vermiyor?

sb.

sesli yanıt diye bi sistem koymuşlar allah belalarını versin. tek istediğim iptal ettiğim siparişimi gönderin demek. ne sipariş numaramı kabul ediyor sistem ne karşıma insan çıkıyor.

ne yapacağız a dostlar böyle durumlarda?

 
siparişi iptal ettiğin için sipariş numaran geçersizdir artık.
bence yeniden sipariş vermen lazım.

  • elorelia  (27.08.18 11:14:39) 
yeniden sipariş verirsem yeniden ücret ödemem gerek. o iptal ettiğim siparişin ücretini de 3-4 aydan önce iade etmeyecekler klasik kitapyurdu politikası.

yani tek diyeceğim "iptal ettiğim siparişimi gönderin" başka bi şey yok. parasını falan ödemişim zaten. bu kadar büyük çapta bi site olup bu kadar amatör yönetilen başka site yoktur sanırım.
  • rahat ya  (27.08.18 11:17:11) 
Ben iki sefer siparişi düzenleyip içlerinden birer kitabın siparişini iptal ettim çok kısa bir süre içinde Kitapyurdu hesabıma çek olarak yatırdılar. İsterseniz çek olarak geri dönmesini istiyorsunuz isterseniz hesabınıza. Ben telefonla ulaşamayınca hem sitedeki iletişim kısmından hem direkt mail adreslerine atıyorum cevap veriyorlar.


  • black holes in the sky  (27.08.18 11:24:18) 
siteden de mail attım, kendim de mail attım bakalım dönüş olur mu olmaz mı beklemedeyim.


  • rahat ya  (27.08.18 11:26:05) 
bayram tatili boyunca yoklardı, benim bir mailime bu sekilde otomatik cevap geldi. bugun dönerler muhtemelen.


  • river song  (27.08.18 12:38:38) 
@river song

bana da geldi otomatik mail bekliyoruz bakalım :/
  • rahat ya  (27.08.18 12:40:42) 
Ben bunlardan ve idefix'ten bıktığım için artık kitap koala'dan alışveriş yapıyorum. Geliri yaralı sokak hayvanlarını tedavi etmekte kullanılıyor. Aklınızda bulunsun. Derdinize çare değil ama yazmadan geçemedim.


  • az bilinen yonleriyle starklarin gelini  (28.08.18 00:49:37) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.