Selamlar. Haftaya 2 haftalik iznim var ama esimle nereye gidelim karar veremedik, onerilerinize acigiz.Bastan yurtdisi dusunurken dolarin durumu nedeniyle iptal ettik, bati karadeniz -amasra abant safranbolu vs- dusunduk ama 3-4 gunden fazla vakit gecmez gibi. Aklimda eski focadan baslayip asagilara
Selamlar. Haftaya 2 haftalik iznim var ama esimle nereye gidelim karar veremedik, onerilerinize acigiz.
Bastan yurtdisi dusunurken dolarin durumu nedeniyle iptal ettik, bati karadeniz -amasra abant safranbolu vs- dusunduk ama 3-4 gunden fazla vakit gecmez gibi. Aklimda eski focadan baslayip asagilara dogru gitmek de var, kafa karisik kisacasi.
Eskisehir’de oturuyoruz bu arada. Tesekkurler simdiden
0
eski foçadan başlayıp aşağıya inmek çok ideal bence. hem deniz hem kültür turizmi açısından en ideal rota. hiç düşünme yapıştır gitsin.
0
Selimiye'den yeni geldim, bayıldım. İnceleyin isterseniz.
0