[]

hayalperest eniştemin ablamı hayata küstürmesi

dizilerdeki çalışmayan, hayalperest, sorumsuz damat ablamın kocası şu an. iyi birisi olduğu için başta düşündüm, seviyorum sonuçta nefret etmiyorum ama iyi birisi olması bu özelliklere sahip olmasını değiştirmiyor. 2 sene önce devamlı çalıştığı işi bıraktı. bıraktıktan 1 yıl boyunca bi yerlere girip çıktı, 1 yıl öncesinde kendi işini açmıştı o sırada 2. çocuğu doğurdu ablam. sonra tabi ki o iş de tutmadı girdiği borçlar elinde batladı. doğurduğu için ablam da işi bıraktı. baya 5 parasız durumlarına girdiler. aile üyelerinin yardımıyla geçindiler. 2 ay önce Istanbul'dan balıkesire abimin yanına taşındılar. burası da karışık. eniştem istanbulda çalışacaktı bi süre ama son girdiği işten de ayrıldı. şimdi o da ablamların yanına gitti ama balıkesirde yapacağı da işi bulmak zor. abim dükkana almış, elim ağrıyor diye kaçmış. aynı zamanda 10 yaşındaki kızına da kötü davrandığı için abimle biraz ablamlar toplanana kadar aileden uzak durmasını istiyoruz içten içe. ablamın hayata karşı umudu tamamen tükendi. küçük yeğenim 10 aylık olduğu için şu an yapabileceği çok bir şeyi yok. aile olarak da bi yere kadar destek olabiliyoruz. kirasını falan abim ödüyor ama sonuçta onun da bir ailesi var. kısa süre sonra çatırtılar çıkmaya başlıcak. 2 ucu boklu değnek. ablam için ne yapabilirim. neler yapabilir kendi çabalayarak. ama çok da çabalayacak psikolojisi kalmadı.




 
evlenmek gibi boşanmanın da hayatın bir parçası olduğunu unutmadan hareket edin, kökten çözüm.


  • re noreno  (27.08.18 10:42:32 ~ 10:42:45) 
boşanmayı bayadır düşünüyor ama dediğim gibi şu an 2 çocukla kalacak. o yüzden boşanmadan önce balıkesirde maddi güvenini kendi sağlamalı.


  • allaccess  (27.08.18 10:44:38) 
Bosansin.
Cocuklarin ileride babalariyla ilgili kötü anilari olmasindansa az anisi olsun daha iyi.

  • chitosan  (27.08.18 10:53:44) 
ablan hemen boşansın, yaşı gençken yeni bir hayat kursun.

o sorumsuz herife şans tanımayın. ha bunları yapmazsanız ne olur?

zaten bir kaç aya kalmaz işler daha da kötüleşmiş bir halde ayrılma sürecine girilir.

işte işler daha da kötüleşmeden herkes kendi yoluna gitsin.
  • omembo  (27.08.18 11:02:09) 
benim babam da aynı model. 10 yıl önce vurmadığım için hala pişmanım. hala zevk peşinde. bence çözüm belli :)


  • xiii  (27.08.18 11:04:11) 
Göz göre göre ikinci çocuğu yapmış, üçüncüyü doğurmasına engel olmak için doğum kontrol tavsiyesi vermekle başlayabilirsiniz mesela.


  • az bilinen yonleriyle starklarin gelini  (28.08.18 00:43:44) 
Eskiden kadının amcaları, dayıları damadı kenara çeker konuşurmuş, gerekirse sert davranırlarmış. Kadınların el üstünde tutulduğunu düşünürsek kendi akraba evlerinde, kocalarından da aynı şey beklenir, gereken yapılırmış. Akrabalardan korkan adam hizaya gelirmiş, ne karısına kötü davranmak, ne işinde problem çıkarmak işine gelmezmiş.


  • kırmızıayakkabılıgargamel  (28.08.18 00:51:28) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.