[]

Yatak nasıl atılır?

Kocaman yatak (2mx2m). Zaman zaman çöp konteynerlerinin yanina bırakmış olanları görüyorum ama normal olanı bu olmasa gerek.

Eski yatak nereye atılır nasıl atılır?

Spotcuya filan vermem alacak insana yazık.
Aldığımdan beri her sabah bel ağrısı (yataş premium seri)
Kanepede uyuyorum mis gibi.

 
belediyelerin bu tarz eşyaları toplamak için araçları geliyor çöp kutularının yanına. belediyeyi ara, onlar yönlendirir.


  • teritori  (27.08.18 08:36:53) 
İstanbul için konuşuyorum, belediyeyi arayıp atık eşyan olduğunu bildiriyorsun. Sana bir numara veriyorlar, daha sonra yatağı alıp dış kapının yanına koyuyorsun. Onlar da gelip gün içinde alıyorlar.

Verdikleri numara iki işe yarıyor. İlki tabii ki başvurunun takibi yapabilesin diye, ikincisi zabıta gelip bu yatak ne arıyor burda diye sorduğunda başvurun olduğunu gösterebilesin diye.
  • synesthesia  (27.08.18 08:39:47 ~ 08:43:11) 
Copun yanına bırakırsan cope gitmez, hemen biri alır.


  • cedex  (27.08.18 09:39:22) 
bırak saatinde yok olur sen merak etme. zamanında kanepe bırakmıştım abartmıyorum 15 dk içinde yok oldu.


  • hononu  (27.08.18 10:07:20) 
Kanepe biraktim abartmiyorum 10 dk sonra yerinde yoktu koca kanepe yok oldu 10 dk da


  • basond  (27.08.18 10:35:54) 
Ben genelde böyle eşyaları gecenin köründe çöp konteynerının yanına bırakıyorum, sabah kalktığımda biri gelip almış oluyor.

Belki letgo'ya ilan verip satabilirsiniz, bedelsiz vereceğim yazmayın, beleş olunca millet pek itibar etmiyor, fiyat yazınca zaten bazı uyanıklar bedavaya olurmu diye yazacaktır.
  • Tutkun  (27.08.18 11:32:19) 
Sokağa bıraktığınız yaylı yatakları geri dönüşümcüler keser, yay metal aksamlarını alır diğer kumaş süngerleri zaten bir torba yer kaplar onlar da çöpe gider. Hele istanbul gibi yerde 3, 5 saatte geri dönüşüme katılmış olacaktır, o kişiyi sevindirir bile.


  • hedep  (27.08.18 12:07:08) 
Karton / metal / hırdavat / eşya ıvır zıvır toplayan insanlardan birini çağırıp evinizden aldırabilirsiniz. Hme o sebeplenmiş olur (içindeki yay vs'den) hem de siz 2*2'lik yatağı indirmeye uğraşmamış olursunuz.


  • agluna  (27.08.18 12:45:59) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.