[]

ikeadaki saklama kutuları

ikeada çok güzel kutular var ama fiyatları gerçekten çok abartılı. benzer modelleri daha uyguna nerede bulabilirim? internette arama yapıyorum ancak doğru kelimelerle aramıyorum herhalde, ya banyo amaçlı kutular çıkıyor ya da çok zevksiz şeyler.




 
koçtaş'ta benzerleri oluyodu


  • Delay Fuze  (26.08.18 22:00:11) 
Gıda kutuları var şeffaf kapaklı benzer malzemede onlardan kullanıyorum ben, hem ikeadaki plastiklerden almıştım hem de bu gıda kutularından (mutfak koskocaman saklama kabı da denilebilir) fiyatı daha düşüktü oldukça o aralar.

Benim dandikslerden bulamadım internette bu çıktı anca
urun.n11.com

ama bahsettiğim daha ucuz iş görecek cinste olanları da eva house falan gibi mağazalarda mutlaka bulabilirsiniz eğer köşe başınızda mutfak gereçleri satan bir dayı yoksa.
  • hedep  (26.08.18 22:06:33) 
Evidea da falan kesin vardir. Biraz kurcalayın.


  • jackyr  (26.08.18 22:22:54) 
Mutfak için olan plastikleri diyorsanız birçok yerde var ama ikeadakinin fiyatı da abartı değil. O yüzden giysi için falan olanlardan bahsettiğinizi düşünüyorum. Fermuarlı sert hurç gibi olanların alternatifi ikea dışında yok ne yazıkki. Yalnız parasına değiyor oldukça sağlam.


  • curukturpkokusu  (26.08.18 23:48:39) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.