[]

Eğlenme Kültürü

Merhaba;

Ben Çanakkalenin Gökçeada ilçesinde yaşıyorum ve okuyorum aynı zamanda, birkaç bar olmasına karşın bir club var sürekli öğrenciler tarafından gidilen falan ancak burdaki tüm öğrencilerin ve ada halkının eğlence kültürü "düğün" üzerine kurulu olduğundan atıyorum ki; son dönemin pek güzel şarkısı David Guetta ve Estelle'in hem çalıp hem oynadıkları şarkıları One Love çaldığında hiç kimse oynamıyor... Ama bunun yanında şaşıracaksınız ama kulüpte ankara havası, roman havası falan çalınca yer yerinden oynuyor.

Sorumun sebebi de şu, bu kulüpte iki adet DJ arkadaş var birisi benim arkadaşım, diğeri de adanın yerlilerinden bir eleman, bu adanın yerlisi olan eleman daha piyasa şeyler çalıyor, arkadaşım da yabancı ağırlıklı çalmak istiyor ama ne hacet.

Şimdi biz ikimiz oturuyorduk da adadaki eğlence kültürü nasıl değişir acaba diye. Çünkü şöyle düşünün, 90'lar partisinde aman canım bu şarkılar ne böyle eski eski yenilerden çalın diyen bir kitle.

Böyle bir kitleye eğlence kültürü verilebilir mi? Verilirse nasıl verilmeli? Verilmezse bu DJ arkadaşım napsın?

 
senin kafadan olan kişileri mekana çekersen olur. yani özel partiler yaparsın mesela. afişlerinde müzik tarzını belirtirsin. facebook'ta duyur, etkinlik düzenle.


  • el magico  (07.03.10 23:23:43) 
öyle gelmiş öyle gider gibi duruyor. yani bunlar kolay değiştirelecek şeyler değil. emek sarfetmek lazım..


  • dieselsingle2  (08.03.10 00:09:37) 
remix'li türkü-şarkılarla ufak geçişlerle az dozlarda verilebilir. sonra ufak ufak önce gavur sonra türkü gibisinden alıştırılabilir.


  • icemanr  (08.03.10 16:42:00) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.