[]

Şu böcek ne böceği

Sanki iki böcek ğst üste uçuyormuş gibi bir hali var. Önce arı dedim ama arı değil. Bacakları ince ve uçarken motor gibi bir ses çıkarıypr. Sabah mutfak balkonunun kapısından mutfağa girmiş. Nerden geliyor bu moyor sesi dedim meğersebu ibrnymiş. Neyse ışığı açtım sıcaktan bastı gitti dışarı nasıl olsa geri gelmez dedim kapıyı açık tuttum tekrar girdi bu sefer de çıkarsım dışarı kapıyı da kapattım. Sonra abartmıyprum 10 dakika içinde 5 6 defa gitti gitti kpıya geldi. İçerde yumurtasını falan mı unuttu yoksa çok mu zeki anlamadım niye benim mutfağı saplantı haline getirdi. Herif uçuyor gidiyor sonra geri geliyor kapı açık mı diye.




 
İri bir tür yaban arısı olabilir. Bu tarz arılar genelde bacakları çok uzun olduğu için altlarına toplayamazlar ve sarkıtırlar. Bu da iki böcek üst üste uçuyormuş gibi bir görüntüye neden olabilir.


  • camdan bakinca gordugun adam  (26.08.18 14:28:25) 
Aynen baktım şimdi görsellerine yaban arısı galiba. Sıcağı da seviyormuş da pso bizim mutfağa girme çabası içinde olması dolayısıyla yuva muva yapmış olabilir mi? Lambanın orda geziyordu en son baktım bir şey göremedim ama naapsak


  • condom kurşunu  (26.08.18 14:38:59) 
Tek bir tane varsa yuva yapmış olacağını zannetmiyorum, muhtemelen yolunu kaybedip içeri girmiş bir bireydir. Dışarı atmaya çalışın derim ama alerjik bir bünyeniz varsa dikkat edin, sokmasın.


  • camdan bakinca gordugun adam  (26.08.18 14:58:51) 
Yok zaten dışarda. Ikı defa dışarı çıktı ben balkon kapısını kapadım ama habire kapıya geliyor kapalı oldugunu görünce geri gidip sonra bşr daha geliyor.


  • condom kurşunu  (26.08.18 15:08:04) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.