[]

ios Sorusu

Şimdi efenim ihone 6 telefonum hiçbir sebep yokken bozuldu.
Bir haftadır çözüm bulamıyorlar, sanırım mefta.

Ben de yedeklenen resim ve telefon defterimi çekmek için icloud’a girdim.
Mail şifre doğru girdim. “Cihazınıza gelen şifreyi girin” dedi. Tabi cihaz iptal, “3430 ile biten telefonunuza sms şifre gönderildi” dedi. E o da eski numaram! Aynı telefonu bir yıldır kullanıyorum yeni numaramla...

Evdeki ipad ile oturum açayım bari dedim. Ona girdim bilgilerimi o da aynı şeyi istedi!

Artık o numarayı kullanmadığımı kime nasıl ispat edip alacağım bilgilerimi?

Var mı bunun bir çağrı merkezi? Ya da derdimi anlatabileceğim bir ofisi falan?
Not: konum ankara...

 
İkinci el aldım ama vardı faturası bir yerde, nereye başvuracağım?


  • deadwampir  (25.08.18 01:34:51) 
Fatura sadece cihazi kurtarir hesabi degil. appleid.apple.coma giris yapip, kodu alamadiniz mi’ya tiklayip daha fazla secenekten yeni numarayla hesap kurtarma islemi baslatilmali.


  • lyh  (25.08.18 04:06:08) 
lyh'nin dediği yerden yine sonuç alamazsan apple destek bölümünü arayabilirsin.

getsupport.apple.com

buradan apple kimliği bölümünden sana uygun olanı seçip destek talebinde bulunabilirsin onlar seni arıyorlar.

benim hesabım da kilitlenmişti şifreyi bilmediğimden kurtarmak için yardımcı oluyorlar. yalnız en azından güvenlik sorularının cevaplarını bilmen gerkeiyor.
  • ocanal  (25.08.18 10:20:24) 
Deadwampir’in hesabi two-factor hesap, guvenlik sorusu yok, ancak dedigim sekilde kurtarabilir, apple destek hicbir sey yapamaz.


  • lyh  (25.08.18 14:27:33) 
Ocanal'ın verdiği link işe yaradı (getsupport.apple.com )
Seçeneklerden aradılar, bilgisayarıma bağlanıp yeni numaramı eklediler. Birkaç gün içinde aktive edilirmiş.

Not: moderatör arkadaşlar bu yorumu silmeyin
Başka birine lazım olursa aramadan bulup olayı çözebilir... Evdekilere selam...
  • deadwampir  (25.08.18 22:17:56) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.