[]

gürültüsel sorunlar

evim eğimden dolayı hem bodrumda hem de sokağa cephesi var. karşı apartmanın kapıcısı kadın bir yıldan fazla süredir yazları camımın önünde oturuyor. evime inanılmaz uğultu geliyor. camları kapatıp bir iki kere hastalandım (sıcak çarpmasından). bir kere kibarca uyardım beni azarladı. bir kere de artık dayanamayıp camdan bağırdım. oturmaya devam etti. bugün polis çağırdım. polis sadece hakkınızda şikayet var burada oturmayın deyip gitti. ben de içerden duyuyorum. güldü ve oturmaya devam etti. polis memurunu arayıp bari kalkana kadar dursaydınız dedim. geri geldi ve kadını kaldırdı. sonra kadın yeniden çıktı. yoldan geçen herkesle bağıra bağıra muhabbet eden biri. bana pislik dedi. bir sürü şey söyledi. herkese şikayet etti. gariban ayağına yattığından kimse ona bir şey demiyor. hepsi eski gecekondulardan komşu. neyse ben evde çalışıyorum ve şuan çok zor bir işle uğraşıyorum çok zor konsantre oluyorum. kadın gelip oturunca dağılıyorum. artı sanırım üç yazdır buna maruz kalıyorum. gerçekten yapabileceğim hiç bir şey yok mu? evi taşıyacak param yok.




 
Bu yaratıklardan birçok yerde var malesef. Ben evi yeterince havalandırmaya çalışarak evde müzik sesini arttırıyorum. Müzik odayı sarınca dışarıdaki sesleri çoğunlukla bastırıyor. Hatta pencere önünde gürültü yapanlara karşı müziği pencereye yakın konumlandırıyorum, böylece kendilerinden rahatsız olunabileceğini bir nebze anlıyorlar.

Gürültüye karşı estetik ses artımıyla meydan okumaca bu kısacası.
  • everything has changed  (25.08.18 00:24:33) 
Aynı sorunu 1,5 sene yaşadım. Kapıcı ve arlanmaz çocukları.

Araştır sigortası yoksa şikayet et. Evden memnunsan çıkma. Değilsen çık ama masraf tabi. Bunları düşünerekten çatı katı ev tuttum. Sıcak soğuk falan ama ses yok mis gibi.
  • gölgede aynı  (25.08.18 00:42:44) 
Ben alt kattaki üniversite öğrencisi sevgili çiftten kaçtım. Başka çare göremiyordum. Özge ve erkek arkadaşı mühendislik okuyan zeki ama kültürsüz bir çiftti. Erkek kızı kiskanirken sinir krizleri geçirip her gün kızı dövüyordu. Akşam da aşırı gürültülü seks sesleri geliyordu. Simdi bu kız bu erkeği böyle kabullenmiş iken, bunlar üniversite okuyan insanlar iken, ben nasıl onların alistigi bu iğrenç yaşamı durdurayim. Senin işin daha da zor. Örnekler böyle çeşit çeşit. Nasıl başa çıkabiliriz ki!


  • Traveller  (25.08.18 00:59:48) 
Dostum onlarla baş etmek için onun gibi cahil ve çirkef olman lazım. Bir de bunlar çok inatçı oluyor. Şimdi oraya oturmasa bir de fakir ve düşük statüde ya kendini iyice kötü hissedecek. Oraya oturunca büyük iş başarmış sanıyor kendini. Tek yaşıyorsan baş etmen zor. Arkadaşların varsa onlar gelsin topluca bağırın. Bir de dediğimi yap sigortasızsa apartmanı şikayet et. Onu çalıştıranları gtünden s..


  • gölgede aynı  (25.08.18 01:06:22) 
Bir köpek beslemeye başla oraya bağla calisacagin saatlerde, mekanı tam gözümde canlandiramadim hayvana işkence olmayacaksa böyle yap tabi.

Tiksinmezsen ve koku gürültüye tercih edilebilirse senin için orayı oturmadığı bir ara dışkıyla sıva bir güzel. Maksat "deli lan bu" hissini oluşturup urkutmek olsun.
  • dafaisss  (25.08.18 01:57:49) 
oraya oturmasini istemediginde caminin onune iki kova su dok. gelip oturmaz.

karton serip mi oturuyor? savas mi acti? oturdugu yerde sise kir, cam parcalari olsun. ektra onlem istiyorsan n11.com'dan falan zift al, bir gece cik zifte bula orayi. oturmayi aklindan gecirse ustu basi zifte bulanir o zift de kolay kolay cikmaz. arada yenilersin. direk caminin onuyse, pratik ise oraya bir hoparlor cevir evinden, oraya oturup muhabbete basladiginda son ses muzik ac.

yani direk hayvan muamelesi yap, rahatsiz et, orada oturmaktan randiman alamasin. osuruk bombasi at. sokakta buldugun hayvan diskisini tak eline bir eldiven oturdugu yere sur (yakinligina gore koku evine gelecekse bu olmayabilir). ne bileyim oturdugu zaman hortumla disari su sık islansin gitsin donunu degistirsin. git marketten albeni al mars al oturdugu yerin uzerinde ez parca parca bulassin oturamasin yapis yapis olsun her yeri. uzerine yine zift dök.

cam onunde gurultu yapan kisiden nefret ettigim kadar az kisiden nefret ederim. yukaridakilerin bazilari saka, ama tam da degil, hepsi ne kadar rahatsiz olduguma gore yapilabilir. maksat bezdirmek, orayi oturulamaz hale getirmek. aklina gelecek her sey olur, yeter ki oraya oturmaktan randiman alamayacagi rahatsizlik verecek bir yere donussun orasi.
  • robokot  (25.08.18 02:05:49 ~ 02:07:39) 
merdivenlere yağ vb dökmeyi düşündüm ama birileri düşebilir. kedimin boklarını da atmayı düşündüm. hergün süpürüyor çöpçü.. kedim de kabız. taşınmam imkansız düzenli bir işim bile yok. alt katımda 4 kürt beş rus kız kalıyor. gece birden sabah 9 a kadar ayı gibi ses yapıyolar onları bile attıramadım. gündüz de bu kadın geliyor. delirmemek için çaba lazım. önceki evimden de gürültü yüzünden taşındım.nasıl yapacak hiç bir şey olmaz hala aklım almıyor. insanları suça teşvik resmen.. birileri seni uyutmasın. sağlığınla oynasın. yasal oalrak hiç bir şey yapama


  • imbat  (25.08.18 03:14:01) 
Kulak tıkacı senin çözümün, 2.el klima al kadının oturduğu camın oraya motorunu koydur gelmez oraya hemde camı açmadan ev serinler


  • Fritz-X  (25.08.18 08:51:48) 
benim ev 1.katta, bizim apartmanın ses yalıtımı nerdeyse yok gibi, oturduğum sokaktaki bütün sesler benim salonumda, artı benim sokaktaki tipler sürekli sokakta bağırarak pencereden pencereye konuşur, kadınlar gece oldu mu sokakta full dedikodu yaparlar, karşı apartmanda bir amca full pencerede atlet modunda takılır filan resmen şaka gibi, bir de benim yaşadığım semt istanbulun merkezinde sözde, benim bunlara çözümüm ise basit pencereleri kapat, perdeleri çek ve keyfine bak.


  • blue rebel motorcycle club  (25.08.18 13:26:17) 
camın önüne gelip bağıra çağıra bana küfür ve beddua etti sabah. ben de çıkınca dalga geçip karşımda oynadı. sinir krizi geçirdim. baya sinir krizi geçirdim. insanlar nasıl katil oluyor anladım. insanların kişisel haklarını özel alanlarını koruyacak hiç bir yasa merci yok bu ülkede.. kendini bilmezin biri sırf bu nedenle hayatımın için sıçabiliyor. o kadın akşam çıkıp dedikodu yapacak diye ben işimi yapamıyorum odaklanamadığım için belki maddi olarak beni çok büyük bir çıkmaza sokacak bu durum. zaten parasızlıktan taşınamazken


  • imbat  (25.08.18 15:48:28) 
evimde klima yok zaten çok sıcak oluyor. camı kapatınca hastalanıyorum sıcaktan


  • imbat  (25.08.18 15:49:13) 
imbat kliman yoksa bir vantilatör al 100 veya 150 liraya, klima gibi değil ama işini görür, pencereleri kapattığında vantilatörü açarsan sıcaklığı az hissedersin, hafiften ferahlatır da, ben sokaktaki sesler dayanılmaz olduğunda öyle yapıyorum, işe yarıyor.


  • blue rebel motorcycle club  (25.08.18 16:13:34) 
kadın olduğunu düşünerek yazıyorum.. sert mizaçlı tanıdığın erkek arkadaşların varsa onlardan kadını korkutmalarını isteyebilirsin. o tipler ancak sözlü veya fiziki şiddetten anlıyorlar çünkü.

muhtemelen yapmışsındır ama hem karşı apartmanın hem de senin apartmanın yöneticileri nasıl bir şey yapamıyor anlamadım. kocası yok mu, o ne diyor?

şöyle bir şey yapsan. muhtemelen o da bodrum katta oturuyordur. o senin huzurunu bozuyorsa sen de onunkini boz. gece hangi saatte uyuduğunu öğren. camına yaklaş ve hoparlörden müzik dinlet.
  • jepa  (25.08.18 17:12:52 ~ 17:13:41) 
yöneticiler hiçbir işe yaramaz. herkes bu mal kadını koruyor.


  • imbat  (25.08.18 19:11:33) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.