[]

Sevgili sacmaligi

sevgili ya da es, bana oldukca sacma ve bos kavramlar gibi geliyor. insanlar ergenlikten itibaren bir sevgili bulma derdine giriyor, buldugu sevgili ile vakit geciriyor, sonra da siradakine geciyor. tabii bu dongu kisiden kisiye degisiyor.
bende hic boyle olmadi. ergenlik dahil, hayatimin hicbir doneminde karsi cins veya hem cins ile bir sevgililik munasebetim olmadi. insanlarin neden bunun icin ugrastiklarina anlam veremekle birlikte bence sevgili yapan insanlar, dusunmeyi ve yalniz kalmayi sevmeyen insanlardir.
bir insan yalnizliktan nasil sikilir yahu? yalnizlik kendinize verebileceginiz en degerli armagandir.
hangi tarafa baksam cift goruyorum. basimi cevirdigimde, diger tarafta da cift olmak icin ugrasan yalnizlar goruyorum. bunun kitabini bile yazmislar. birbirlerine tuyo veriyorlar, kizi tavlamak icin turlu turlu oyunlar, planlar... zamanlarinin cogunu buna harcayan insanlar var.

sevgilisi olmayan/olmamis kimseleri tuhaf karsilama tavirlarina da hayranim. ozetle, ben bu isleri cok bos buluyorum. ugrasmaya degmez. zaman harcanacak daha onemli isler var dunya'da.

ekleme: son soruyu sildim, soruyu duzelttim. geri bildirim yapan @rahip arkadasa tesekkur ederim.

 
"sevgilisi olmayan/olmamis kimseleri tuhaf karsilama tavirlarina da hayranim. ozetle, ben bu isleri cok bos buluyorum. ugrasmaya degmez. daha onemli isler var dunya'da"

diye düşünen birinin başlıktaki soruyu ve metnin son sorusunu sorması saçma değil mi?

edite edit: "sevgilisi olmayan/olmamis kimseleri tuhaf karsilama tavirlarina da hayranim. ozetle, ben bu isleri cok bos buluyorum. ugrasmaya degmez. daha onemli isler var dunya'da"

diye düşünen birinin başlıktaki soruyu sorması saçma değil mi?
  • rahip janick  (25.08.18 00:18:02 ~ 00:23:54) 
Çok öznel yaklaşıyorsun. Senin doğruların eşit değil genel doğru. Sevgili bulmak zorunda değilsin. Herkesin öncelikleri ve beklentileri farkli. İnsanları eleştirdiğin noktada bir bakıma eleştirdiğin şeyi yapıyorsun.


  • Amaranta ursula  (25.08.18 00:19:11) 
bu buradaki kaçıncı nick'in?

cevap 3'ten fazlaysa evet kalırsın.
  • proletarier aller lander vereinigt euch  (25.08.18 00:19:35) 
Sen bunun yerine ne yapıyosun?


  • Delay Fuze  (25.08.18 00:57:09) 
Çift görmek neden seni rahatsız ediyor , bırak her yer çift olsun tek çift diye ayırma insanları :) Senin bakış açın da pek sağlıklı gelmedi bana. Hayır buna takmak nereden geldi mesela aklına bana da bu saçma geldi. İnsanlar zamanlarını daha yararlı şeylere değil de sevgililik olaylarına harcıyor sen de onlar neden böyle diye düşünerek başka bir saçmalığa imza atıyor olmayasın ??


  • dyg*dyg  (25.08.18 21:57:14) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.