[]

Radyo sinema ogrencisine laptop

Yigenim bu sene rts bolumune baslayacak, hem video editleme programlarini hem de cs, lol gibi oyunlari oynayabilecegi bir laptop almak istiyoruz. Butcemiz max 4000₺ oneride bulunabilir misiniz?
İyi bayramlar :)



 
Kisa ve oz butcenizin yettigi en iyi bilgisayar.
Simdi haberimizin detaylarina geciyoruz.
Bu arkadas editing isleri almayacak. Kendince kurcalayio ogrenmeye calisacak. Bence butceniz bu is icin cok yuksek. 4000american dollarlik bi pc de alsaniz yapacagi tum isler temel seviyede. Velhasili kelam ortalama bi laptop kendisini idare edecektir. Gerisi de allah kerim.
  • allah yazdiysa bozsun  (24.08.18 19:04:31) 
asus alma da ne alirsan al


  • legalize marijuana  (24.08.18 19:55:02) 
@ayb cevabın için çok teşekkürler. başka şeyler de paylaşmak ister misin bilgi ve tecrübelerin dahilinde? senin gibi birisinden tüm insanlığın faydalanması gerek bence, sen yaz biz okuyalım lütfen.


  • eksimeksi  (24.08.18 20:13:10) 
Son açtığım duyuruda önerilen lenovoya bak


  • owaki  (24.08.18 22:05:04) 
Şu marka kötü bu marka iyi olayına girme, model model bak. Üstteki arkadaş asus alma demiş ama ben asus laptopu kurgu ve görsel efekt vs. için 3 küsür yıldır sorunsuz kullanıyorum o ne olacak? Ama kimi modeli sorunlu oluyor kimisi iyi oluyor o yüzden model beğenince açıp tüm yorumlara bakman lazım. (Amazon, yabancı siteler, bizde donanimhaber forumu vs)

İşlemci dört çekirdekli olursa iyi olur. i7 7700hq şu an en popüler olanı sanırım.

Ram 16gb olsun, 8 olmasın. Çok zor ama 12gb denk gelirse de olabilir.

Ekran kartı harici olsun, gtx serisinden 1050 ve yukarısı olursa çok iyi olur. Sanırım 4000 liraya 1050 veya 1050ti'lı makine bulabilirsiniz bi indirimle falan.

Dışı komple metal metal olabilirse iyi olur. Oyuncu laptopu olursa öyle olabilir, olmasa da 2 fanlı olur (genelde öyle) soğutmada avantaj sağlar.

Ssd olursa iyi olur diycem ama zor. (Bütçe dolayısıyla) 7200rpm harddiski olan bir laptop olursa iyi olur ssd olmazsa.(öyle laptop pek yok diyorlar ama var, asus g550jk mesela benimki, 7200rpm disk ile geldi o yüzden de aldım zaten, sonra kendim ssd taktım)

Kolay gelsin
(İleride sizden ya da ailesinden dslr isteyebilir, dslr ne lan artık aynasız al diyin :D)
  • nhk ni youkosu  (24.08.18 22:53:58) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.