[]

aplikasyondan radyo dinlemek internet kotasindan cok yer mi?

efenim soru baslikta aslinda..
her uykudan once 1 saat e ayarlayip yatsam diyorum, cok yer mi kotadan ya da ne kadar yer acaba?



 
kaç kbit kalitesinde dinlediğine göre değişir. 64/128 kbps hızında dinlerken ortalama 4 dk'lık bir şarkı süresince 1-2 mb'ı geçmez. zaten 4 dk'lık 128 kbps'lik bir şarkı 2-4 mb civarında ediyor. kalite yükseldikçe mesela 320 kbps mb baya girer. 1 saatte öyle aman aman bir şey yemez. internet kotan ne kadar veya neti ne kadar sık kullanırsın bilmiyorum ama keyfine bak yav, 50 kere mi gelicen dünyaya.


  • Huan8  (24.08.18 01:01:52) 
Bazı telefonlarda normal radyo var. Kulaklık takınca çalışıyor. Belki sizin telefonda da vardır.


  • Phoebe  (24.08.18 08:35:22) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.