[]

almanya vize

iş yerinden izin almam söz konusu değil ama başvuruya çalıştığıma dair belge , 1 senedir uğramıyorum ama iyi kötü öğrencisi olduğum 2 senelik bir okulum var öğrenci belgesi ve bedelli askerlik başvurusu ve ödemesini yaptığıma dair bir belge konsolosluğu tatmin eder mi ? sponsorumun hesabında en az 70 bin tl var banada 20 bin yollar hesabıma , üstüne kayıtlı 2 ev 2 araba var aylık banka hesap hareketleri fena değil sponsor babam.




 
- çalıştığını hiç karıştırma, öğrenci belgesi ver.
- sponsorun baban olması avantaj. tapu, ruhsat, hesap dökümü + dilekçe verirsin. senin hesabına gerek kalmaz.
- askerlikle bir işleri yok.

bu şekilde rahat alırsın.
  • nrmnm  (23.08.18 23:01:46 ~ 23:02:08) 
yaş 25 ne öğrencisi hayırdır demesinler, kuzenim işsiz başvurdu geçen öğrenci belgeside yoktu geri döneceğine inanmadık diyip reddetmişler, askerlikle işleri yok ama bende geri döneceğime inandırmak adına tüm kozlarımı kullanayım dedim


  • docrivers  (23.08.18 23:15:43) 
Türkiye'deki Almanya Büyükelçilik ve Konsoloslukların (ve tabii aracı kuruluşların) istemiş oldukları son derece gereksiz bir belgedir bu: iş yerinden izin belgesi.

Almanya'daki Yabancılar Dairesi kesin bir şekilde böyle bir belgenin istenmemesi gerektiği konusunda hem fikirdir. Ama halen isteniyor.

Ben başvurduğum son üç vizemde de bu belgeyi vermedim. Bi kaç defasında da, niye veremediğime dair dilekçe de yazdım. Her seferinde vizem çıktı. Çalıştığına dair belge çok daha önemli. Hesap hareketleri önemli.

Ancak son dönemde yakından tanıdığım ve maddi durumları gayet iyi olan doktor vs. gibi insanların çatır çutur redd yediklerine şahit oldum. Vereceğin diğer tüm belgeleri mümkün olduğunca düzgün bir şekilde hazırlamanı tavsiye ederim.

Başka sormak istediğin bi şey olursa mesaj atabilirsin.
  • boyleseyolmaz  (23.08.18 23:45:26) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.