[]

sivrisinek ısırığı sonrası garip semptomlar - ne zaman korkmaya başlamalı??

hocamlar,

tırsmamak ve panik olmamak için çabalıyorum. bir tecrübesi bilgisi olan varsa ve yazarsa çok sevinirim.

izmir'de selçuk taraflarında iki akşam üst üste çok afiyetle ve çok başarılı bir saldırı sonucu şekilde en az yirmi kaşınan şişen sivrisinek ısırığının evsahibiyim.

bugün biraz baş dönmesi, halsizlik hissettim ve biraz da ateşim çıktığını gördüm. yalnız bir tatil yapıyorum ve buralı değilim. arayabileceğim bir doktor tanıdık da maalesef yok. ancak google bu semptompları korkutucu bir şekilde kombine edebiliyor.

konuya dair bilgi sahibi birileri var mı? ne zaman endişelenmeli ve hastaneye gitmeli?

iyi bayramlar dilerim...

 
kırmızı s*çmaya başlarsan edişelenmeye başlayabilirsin.


  • idonthaveatvset  (22.08.18 19:33:01) 
bunlar çok genel semptomlar, baş dönmesi, halsizlik ve belki ateş. önemsemeyin demiyorum tabii de google'a sorarsanız neredeyse hey şey olabilir. sivrisinek aracılığıyla bulaşan önemli hastalıklardan bazıları 2 gün civarı sürede baş gösteriyormuş, belki başka birşeyden kaynaklanıyordur, güneş bile çarpmış olabilir. siz endişeleniyorsanız doktora görünün, geçmiş olsun.


  • gkhncnzdgn  (22.08.18 19:35:01) 
sivrisinek ısırığından kapılan bir hastalık olsa sadece sizde değil tüm selçukta salgın olurdu. sizinki sinekten ziyade güneş çarpması ya da klima çarpması sanki.


  • halanne  (22.08.18 19:47:16) 
Git hastaneye icin rahatlar


  • chezsoi  (22.08.18 23:59:26) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.