[]

six pack sahibi olanlar bakabilir mi

bu işe karar verdiğimden beri neredeyse 1,5-2 aydır hiç ekmek yemedim. hamur işi yok. abur cuburu sildim hayatımdan.
pilav, makarna hiç yemiyorum.

---yediklerim---
istisnasız her akşam yemekte tavuk haşlama ve patates püresi yanında salata yiyorum
öğlenleri çorba + bakliyat (nohut,kuru fasulye, vs yiyorum)
----------------

spor salonuna gidemiyorum şu aralar. bunun yerine evde düzenli olarak aşağıya videosunu koyduğum hareketleri yapıyorum (akşam yemekten sonra)

www.youtube.com
www.youtube.com
---------------

sorum şu. çok az göbeğim var ama bir türlü eritemiyorum. halbuki kahvaltı yapmıyorum. öğle ve akşam yemeklerinde doymadan kalkıyorum.

sporu da yapıyorum ama erimiyor namussuz göbek.
neyi eksik yapıyorum. yoksa yediğim şeyler mi sebep oluyor.

yediklerim doğru mu ? yemek önerileriniz var mı ?
başka her türlü öneriye açığım

----------------
lütfen spor salonuna git demeyin. 6 kez yazıldım 6 ay parası verip 1-2 ay sonra bırakmak ZORUNDA KALDIM. (iş sebebi ile devam edemiyorum. sürekli mesai oluyor)


elimde henüz tarihi geçmemiş 3 kilo protein tozu var. onu da kullanmadım hiç. kullanayım mı ?

 
Kalori açığı bırakıp o yağları yakmanız lazım karın bölgenizdeki. Beslenmeniz baya düzgün ama kas kütleniz az büyük ihtimal evde yapıyorum demişsiniz kas kütleniz ne kadar fazla olursa o kadar yağ yakarsınız. Birde 1-2 ay gerçekten kısa süre karın kası için dediğiniz gibi diyeti uyguluyorsanız 6 aya gerçekten güzel karın kası çıkarırsınız.


  • unlulerin fotograflarini sizdiran adam  (21.08.18 20:59:11) 
hocam nişasta sokuyorsun çok vucuduna bunun yerine yeşilliklerden alacağın lif'i sok beslenmene. bakliyat ve patatese ara ver.


  • a darkness coming  (21.08.18 21:26:56) 
Selamlar.

Patates de bol karbonhidratlı bir besindir. Bir süre karbonhidrat tüketiminizi azaltırsanız göreceğiniz farka inanamazsınız. Kolay gelsin, sağlıkla kalın!
  • farabi  (21.08.18 21:42:26) 
Patates püresi ve bakliyatın besin değerlerine hiç baktın mı?


  • diffarentiationation  (21.08.18 21:44:03) 
(bkz: freeletics) bunun aplikasyonları var ios için(kesin android de vardır yine de bakmak gerek)

ve/veya (bkz: hiit)

Kalori kontrolünü de bilinçli yapmak gerek: vücut kompozisyonu, yaş, cinsiyet, dolayısıyla bazal metabolizma hızı ve kiloyu göz önünde bulundurarak.

Monoton beslenmek kötüdür. Yeterli vitamin ve besini almaksa sağlıklı kalabilmek için şarttır. Salt 'makarna veya ekmek yemek zararlı' değildir, zararlı olan karbohidratları abartmak, kalitesiz kaynaklardan beslenmetir.

Sporun şiddetini doğru ayarlamak önemlidir. Gereğinden fazla spor veya yetersiz spor istenen sonuçları vermez.

ek: Beslenme işini çok iyi yapan insanlar vücuduna giren her gram besinin bütün değerlerine ve kalorisine hakimler. Etiket okuyorlar, internetten araştırıyorlar, gramla yiyorlar.

Özet: Bu iş tam bir disiplin işidir.

@bradshaw cevabını okuduktan sonra şunu da paylaşayım: www.youtube.com
  • idexo  (21.08.18 21:55:17 ~ 23:14:07) 
Dogru beslenme ve spor icin kahvaltinin olmazsa olmaz oldugunu bilmeniz lazim.
Kahvalti yapmiyorum diye bisi yok.

  • bradshaw  (21.08.18 22:15:27) 
six pack sahibi değilim ama o videodaki antrenman biraz yetersiz. Şunu layıkıyla yaparsan 20 dakikada 500 kalori harcarsın.
www.youtube.com

  • goodman  (21.08.18 23:13:48) 
kahvaltı konusunda denilenleri dikkate almayın, kahvaltı yapmanız gerekmiyor. linkteki hareketlerle six pack yapmanız imkansız. öğle ve akşam yemeği saatlerinizi, 16 saat aç kalacağınız şekilde (aralıklı oruç) ayarlayın. sadece tavuk yiyerek gün içinde yeterli protein alamazsınız, yediklerinize yoğurt ve yumurta ekleyin.

yedikleriniz, yaktığınızdan fazla, vücudunuza doğru düzgün protein sokmuyorsunuz, vs vs.
  • gebere jackson  (21.08.18 23:30:37) 
cevabı biliyorum ama six packim olmadığı için cevap veremiyorum dostum.


  • ya ben lan neyse  (21.08.18 23:56:59) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.