[]

Sarjli el supurgesi mi, dikey elektrikli supurge mi daha iyi (ve pratik)?

Sarjli: www.teknosa.com

Dik: www.teknosa.com

Zaten bir tane torbali, buyuk, hali icin elektrikli supurge var ama onu cikarmaya usendigim icin hic supurmek istemiyorum. Pratik bir sey olsun istiyorum. Ne alayim?

 
kesinlikle bir. digeriyle istedigin yerleri almak tutturmak cok zor oluyor. sarjli ufak yerlere giriyor, nokta atisi.


  • hot potato  (21.08.18 20:27:02) 
1'in kaç tanesini kullandık hepsi bir zaman sonra gidiyor bataryadan dolayı, doğru düzgün de çekmiyor zaten. o yüzden net 2 diyorun.


  • c1b2k3  (21.08.18 20:32:38) 
Ev süpürmek için Şarjlı el süpürgesi mi alınır? Bi odayı süpürmen en az 15 dakikanı alır ve kat kat yorulursun. Ha sen dersen ki temizlik benim olayım değil koltuğa köşeye bişi dökülürse diye... O zaman al şarjlıyı. Onun da şarjı zamanla uzun gitmemeye başlıyo.


  • olutaklidi  (21.08.18 20:48:37) 
Nasil oldu bilmiyorum ama eski ev arkadasim elektrikli supurgemi caldi, muhtemelen ben yokken erkek arkadasinin evine goturerek. Ben de sarjli el supurgem ile yeni ev sahibimin verdigi dik supurgeye kaldim. Ikisini de kullaniyorum. Sarjli el supurgesi ile oda temizlesen bile "Iste, bir gun macera olsun diye el suprgesi ile oda temizledim. Belim oyle kakalak gibi kaldi" demek cok olasi. Ote yandan dik olan da her yere girmiyor ve emis gucu super degilse cok da iyi toplamiyor. Kiyiyi koseyi dikle toplamak zor oluyor. O yuzden ortaligi dikle, kiyiyi elle topluyorum. Ikisinden birini tercih etmem gerekse dik olani tercih ederim. Minik bir yerse iki olur ama tutup buyuk bir oda temizleyeceksen egilip temizlemek zor.


  • aychovsky  (21.08.18 21:05:28 ~ 21:07:23) 
dik olan


  • basond  (21.08.18 22:08:36) 
ben de ayni mantikla daha dun sarjli el supurgesi aldim. cok severim kendilerini ve hayatim boyunca kurtaricim oldular.

elektrikli supurgem var ama onun fisini tak vs derken supurmuyorum ufak tefek kirintilari.

2 numara elektrikli, yine kabloyu takacaksiniz yani. sizdekinden pek bir farki olmayacak. yine onu oldugu yerden cikarmak yoracak sizi.

sinboyu bilemem. anneme black&decker kendime de bosch aldim. bu da cok pahali degilmis, kotu ciksa uzulmezsiniz. bence kesinlikle 1.
  • supergirl  (21.08.18 23:41:43) 
Bu ikisi kıyaslanacak şeyler değil bir kere. El süpürgesi sadece düz zemindeki kırıntıları alır. Emiş gücü çok düşük. Öyle 'elektrikli süpürgeyi çıkarmya üşeniyorum, bunla yapayım" aleti değil yani.

Ama bu ikisi arasında ben yine de el süpürgesi diyorum. Çünkü dik olanlar, torbalı büyük olanlara göre daha kötü pratiklik bakımından. kablosunu elle doluyorsun. Bir yeri alayım diye sürekli eğik pozisyonda süpürme yapıyorsun belin ağrıyor. Çok kötü bir tasarım bence dik süpürgeler.
  • himmet dayi  (22.08.18 08:22:57) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.