[]

italya kiralik araba kaza

italyada rentalcars araciligiyla araba kiraladim enterprise’tan, sigortasini da rentalcover’dan yaptirdim
park ederken arabayi sag arka tarafi duvara surttum, 5cmden buyuk 4 cizik olustu ancak gocme yok
simdi ne yapmam gerekiyor dersiniz?
bunu bana odetirlerse kac lira tutar?
rentalcovers sigortam full bu arada ama 1500 eur excess waiver var kazalarda

 
arayıp söyle iyi niyetini kullanıp. napıcaz babalar de, yardımcı olurlar.


  • Tears of Devil  (21.08.18 19:22:39) 
Arabanın boyası çıktıysa sizin yapabileceğiniz pek bişey yok malesef. Arabayı çamurla kirletip çizikleri saklasanız da temizlenip ortaya çıkınca ücreti alıyorlar mı onu bilmiyorum, eğer anahtar tesliminde yazmadıktan sonra alamıyorlarsa böyle de deneyebilirsiniz en kötü.

ya da hırsızlık sigortası yaptırdıysanız camı açık bırakıp gidin akşam çalınmış dersiniz. Araba bulunursa hasarı hırsızlar vermiş diyebilirsiniz heralde.

Ayrıca benim bildiğim full cover olunca excess weaver olmuyor, weaver olan full cover olmuyor zaten?!? Geçmiş olsun.
  • mirafiori  (21.08.18 20:57:01) 
Sozlesmenizi iyice okuyun ama 1500€luk kismini sizin odemenizi isterler gibi duruyor bu yazdiginizla alakali olarak.


  • kuehles blondes  (21.08.18 21:34:41) 
Arabayı bırak kredi kartını iptal et gel.


  • dramadi  (21.08.18 21:39:30) 
olayı bir şekilde çözdüm
paramı geri aldım rentalcovers'tan :)
merak edene anlatabilirim
  • superb  (03.09.18 10:31:26 ~ 10.09.18 10:15:15) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.