[]

tavadan çıkmayan yağ lekesini nasıl çıkarabilirim

tavada tencerede üzerinde birikmiş ne yapsam fairy ve süngerle çıkaramadığım birikmiş yağ var. yıkıyorum mesela durulayınca elimde hala yapış yapış yağ hissediyorum dokunurken.
nasıl çıkarabilirim bunu?



 
kaynar suyun içine yağ sökücü ve cif atıp bekletebilirsiniz. ondan sonra da çıkmazsa asla çıkmaz. :D


  • gebere jackson  (21.08.18 16:52:31) 
tavayı ocakta ısıtın. o yağ eriyecektir. sonra çeşmeyi full sıcağa açın. kızgın tavayı sıcak suyun altına sokun. cosss yapacak ve yağlar akıp gidecek.


  • mr.goodcat  (21.08.18 19:19:02) 
Yukarıdakilerden sonra hala yağlı his devam ediyosa cifleyin. Beyaz krem cif geçiriyor o hissi.


  • megalomaniac  (21.08.18 19:31:28) 
Yarısına kadar su doldurup içine bulaşık deterjanı, cif falan ekleyip bir süre kaynatın.


  • marjory  (22.08.18 04:31:02) 
porçöz marka çamaşır suyu katkılı mutfak için yağ çözücü aldım ve sorunu hallettim. (üzerinde ocak fotou filan var ama arkasında tavalarda da olur yazıyordu)

sıcak su ile kaynatmak veya cif ne yazık ki işe yaramamamıştı.
  • lucky strike  (23.08.18 16:50:17) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.